Contrabandiști arestați

Distribuie articolul:

tigari fb Fix 61.480 ţigarete, peste 12.000 de lei şi 580 de euro au fost ridicaţi în urma celor 6 percheziţii efectuate de poliţiştii ialomiţeni la persoane bănuite de contrabandă de ţigări. 6 persoane au fost reţinute.

În urma celor 6 percheziţii efectuate, la data de 10 octombrie a.c., poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 61.480 ţigarete, 12.500 de lei şi 580 de euro. De asemenea, la sediul I.P.J. Ialomiţa au fost conduse pentru audieri 6 persoane, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de toate acestea s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cei în cauză au fost prezentaţi Judecătoriei Slobozia, care a emis pe numele unei persoane mandat de arestare pentru 30 de zile, iar faţă de alte 3 a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.
Reamintim că, la data de 10 octombrie a.c., poliţiştii ialomiţeni şi luptători de acţiune specială de la I.P.J. Galaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au efectuat 6 percheziţii pe raza municipiilor Slobozia şi Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin contrabandă, activitate ilicită ce intră sub incidenţa Legii 86/206, respectiv ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *