Constanţa va avea şi un Spital MODULAR

Distribuie articolul:

* Noul corp va avea 52 de paturi, din care 10 paturi de ATI și va fi dotat cu Computer Tomograf, RMN, farmacie și laborator.

Structura modulară a fost gândită ca un nucleu al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și va asigura completarea serviciilor medicale pentru această unitate.

Valoarea proiectului este de 10 milioane de euro, iar termenul de finalizare este de 4 luni de la data începerii lucrărilor.

Investiția vine în completarea amplelor lucrări de modernizare, reabilitare energetică și consolidare a clădirii vechi a Spitalului de Boli Infecțioase.

“Am dat ordinul de începere a lucrărilor la noul spital modular și am predat amplasamentul către constructor. Reconstruirea urmează să demareze anul viitor, după finalizarea spitalului modular. În acest moment, contractul de finanțare pentru reabilitarea și consolidarea clădirii edificată în 1938 este semnat și are o valoare de aproximativ 27,8 milioane de lei, cu TVA” precizează Vergil Chiţac – primarul oraşului Port la Marea Neagră.

 

 

 

 

 

 

 


Distribuie articolul:

One thought on “Constanţa va avea şi un Spital MODULAR

  1. Este admirable pentru a comunitatea din Port la Marea Neagra ca se pun bazele pentru un nou spital cu atatea paturi si dotari, care va asigura servicii medicale corespunzatoare pentru localnici. Aceasta investitie va avea un impact major in sectorul medical al orasului si vor exista perspective mai bune pentru persoanele care au nevoie de ingrijire medicala adecvata. Speram ca aceasta investitie sa aiba un impact pozitiv si ca Orasul Port la Marea Neagra se va bucura de toate beneficiile acesteia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *