Clubul Rotary te invită la mişcare…

Distribuie articolul:

 

Rotary Club Slobozia împreună cu Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie, lansează programul „Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, cu lungimea de 3 km, în Slobozia. Astfel, atât clubul, cât şi Primăria Municipiului Slobozia vă invită să participaţi în ziua de DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2013, ORA 16:00, la inaugurarea traseului „Promenada Inimilor” sub sloganul: „Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?”. Obiectivul programului este acela de a încuraja persoanele de toate vârstele să facă mişcare, ca parte importantă a prevenţiei cardiovasculare. Vă recomandăm să parcurgeţi acest traseu minim 5 zile pe săptămână, pentru a vă menţine sau ameliora starea de sănătate.


Distribuie articolul:

8 thoughts on “Clubul Rotary te invită la mişcare…

    1. Doamnă, nu sunt obligată să stau lipită de calculator ca să-ţi postezi dumitale părerile şi/sau elucubraţiile. Aşa că…”mai încet cu pianul pe scări” ….

  1. Ce ai măi Delia=? Acţiunea e binevenită..e o acţiune în asociere,ce ne atrage atenţia asupra bolilor modernismului…..bolile cardiovasculare singure sau asociate cu alte nenorociri sunt ale noastre!!!Io zic că-i bine să fii informat…ce dacă informaţia e promovată de masoni?Eu iau ce apuc folositor….şi de la oamenii dracului))

  2. @Danut: daca nu era primar stoica-apa imputita iar in Cosiliul local nu trona majoritatea cercetatilor de ANi, a prostilor, mincinosilor si hotilor, mai faceai, bre, lobby pentru ,,plimbare”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *