Centrul ANTIDROG Ialomiţa dă semne c-a ieşit din hibernare…

Distribuie articolul:

Ȋn perioada Sărbătorii Crăciunului, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice, de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pentru consumul şi dependența de droguri, în cadrul evenimentelor cu public numeros, ce au avut loc la nivel național.

De asemenea, persoanele aflate în evidența Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ialomiţa au beneficiat, și în aceste zile, de suport de specialitate și asistență continuă.

Totodată, la linia telefonică verde 0800.870.070, 12 persoane au fost consiliate de specialiștii antidrog și au primit informații despre serviciile oferite de Agenția Naționala Antidrog. Aceste câteva informaţii ne-au fost transmise de către coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ialomiţa, asistent social Cristina-Lorena Grasu. Ne-ar fi plăcut, recunoaştem, ca activitatea ANTIDROG, dacă ea chiar se desfăşoară conform conform uzanţelor, să fie una cu-adevărat intensă, şi în plan mediatic.

În condiţiile în care întâlnim la tot pasul oameni care vorbesc despre traficul şi consumul de droguri, a nu desfăşura nici o conferinţă de presă, a nu prezenta, în dinamica evenimentelor, statistici cu numărul consumatorilor înregistraţi, a nu oferi informaţii despre acţiunile întreprinse, mai ales pe tărâmul PREVENŢIEI, mai ales în unităţile de învăţămâmt, ni se pare, mai degrabă, a fi o majoră deficienţă în ceea ce priveşte “organizarea muncii” angajaţilor în cadrul Centrului ANTIDROG. Dar, cum speranţa moare ultima, nădăjduim ca anul 2024 să ne ofere o surpriză plăcută, prin asta înţelegând că doamna Cristina-Lorena GRASU va binevoi a desfăşura, măcar semestrial, câte-o întâlnire cu jurnaliştii decişi chiar să şi ajute, nu neapărat să vadă şi dincolo de aparenţe…! 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *