Centru de Radioterapie – deziderat propus europarlamentarului cu „rădăcini” în Ialomiţa

Distribuie articolul:

europarlamentar• Victor Negrescu înfiinţează un Birou în sediul PSD Ialomiţa, din septembrie urmând a fi prezent acolo un consilier de-al lui.

La sfârşitul săptămânii trecute, în sediul organizaţiei judeţene Ialomiţa, avându-i de-a dreapta şi de-a stânga pe preşedintele, respectiv pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, europarlamentarul s-a întâlnit cu reprezentanţii presei. Cum era de aşteptat, preşedintele Silvian Ciupercă a fost cel care ni l-a prezentat spunând : „ Deschidem o activitate de dimensiune europeană, cu ajutorul europarlamentarului Victor Negrescu, sprijinit şi de cetăţenii din Ialomiţa, prin deschiderea unui Birou de europarlamentar la Slobozia, la sediul de partid (…) Dumneavoastră să aveţi încredere şi să colaborăm mai bine în interesul cetăţenilor pe care-i informaţi”. Apoi, a venit rândul europarlamentarului să se prezinte şi, desigur, să ne spună ce gânduri are pentru următorii 5 (cinci) ani câţi fi-va unul dintre reprezentanţii României la Bruxelles. Cu o mină de om preocupat de soarta, îndeosebi a tinerilor, Victor Negrescu a transmis, prin intermediul presei, către cetăţenii acestui judeţ că a ales Ialomiţa pentru a fi primul judeţ în care-şi deschide un Birou deoarece „…e un moment special pentru că o bună parte a copilăriei mele am petrecut-o la Slobozia şi în comuna Bucu, care este vecină aici şi am multe amintiri plăcute (…) Sunt cel mai tânăr europarlamentar român, cel mai tânăr din Istoria României (…) Fac parte din Comisia de Buget a Parlamentului European. Acolo se discută fondurile care-s alocate ţării noastre şi sper să putem face mai multe (…) Am capacitatea, am puterea şi atributul de a iniţia proiecte pilot. Sper ca împreună cu Consiliul Judeţean Ialomiţa să reuşim să iniţiem cel puţin un proiect pilot în această perioadă de 5 ani (…) Putem şi urmează să identificăm un proiect pilor de maxim 3 milioane de euro, un proiect care nu beneficiază de oportunităţi de finanţare din partea Uniunii Europene (…) Axele care mie îmi sunt apropiate sufletului sunt cele din sistemul de sănătate”.
Auzindu-l vorbind despre bani nerambursabili, preşedintele Ciupercă imediat a simţit nevoia să-şi expună dezideratul la care, pare-se, dumnealui s-a gândit de mai multe ori, mai ales atunci când a aflat cât de mare este incidenţa cancerului în rândul populaţiei presdispusă la îmbolnăvire, mai ales din cauza traiului precar. Şi-a zis : „ Ne dorim să finanţăm (…) un Centru de Radioterapie. Domnul europarlamentar Victor Negrescu acum aude asta, este o chestiune de noutate!”. Ce anume va putea să facă tânărul politician de talie europeană, rămâne de văzut! Este lucru ştiut că noi, cei de la ziarul Ştirea, chiar acordăm perioadă de graţie oricărui politician, oricărui început de drum, pentru ca mai apoi, când e să ni se pară c-a fost de-ajuns aşteptarea, tot noi să fim primii care să-l luăm la întrebări, cu privire la nerealizări, ori chiar realizări, dacă acestea se vor dovedi a fi pline de lucrări care bat la ochi, atât ca executare, cât şi ca preţ. Aşa că domnule europarlamentar, fiţi convins că vom fi cu ochii „geană” şi pe dumneavoastră, acum că tot v-aţi deschis biroul…
P.S. Poate n-ar fi rău să începeţi prin a schimba afişul din spatele dvs., …că dacă scrie acolo „fabricat în Ialomiţa” mi-e să nu se interpreteze şi, desigur, să vă dezavantajeze…!
IONICA GHINEA


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Centru de Radioterapie – deziderat propus europarlamentarului cu „rădăcini” în Ialomiţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *