CECCAR – o altă aniversare, la fel de reuşită!

Distribuie articolul:

CECCAR 2• În fiecare an, la 21 septembrie, sub patronajul CECCAR se sărbătoreşte ZIUA NAŢIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN.

Luni, 21 septembrie, spre sfârşitul zilei de muncă, în sala de şedinţe a Centrului Cultural „Ionel Perlea” , aşa cum se întâmplă de 11 ani, cei ce ţin evidenţa contabilă atât pentru societăţile comerciale, cât şi pentru instituţiile statului, s-au întâlnit spre a (se) sărbători. În prezenţa unor invitaţi din rândul conducerii politico-administrative, precum Primăria, Consiliul Judeţean, CECCAR 3Prefectura, Fiscul, Poliţia şi, nu în ultimul rând, ONG-uri care reprezintă mediul de afaceri, Filiala Ialomiţa a CECCAR a oferit Diplome celor mai buni dintre experţii contabili din judeţ. Concurenţa a fost mare, căci numărul membrilor este impresionant. Până anul trecut, Filiala Ialomiţa a fost condusă de doamna Malama, domnia-sa predând ştafeta domnului Moldoveanu. Cu peste 340 de membri, din care 274 experţi contabili, Filiala Ialomiţa a CECCAR a reuşit şi-n acest an să fie una dintre cele mai active din ţară. Numai ziarul Ştirea n-a mai reuşit anul acesta să merite atenţia noului preşedinte, fapt pentru care nu ne-a mai acordat şi nouă o Diplomă, singură Antena 1 fiind în graţiileCECCAR primnarul domniei-sale. Şi primarul, desigur! Nu-i nimic, căci noi, mai ales fiindcă ne cunoaştem potenţialul şi locul nostru în rândul mass-media, nu ne-am supărat pentru atâtica lucru. Şi drept dovadă că e aşa, iată că ne facem, şi de-această dată, meseria şi dăm marelui public de ştire că experţii contabili din Ialomiţa se pot făli că au reuşit şi în acest an să ajute firmele, patronii, să-şi calculeze bine veniturile, profitul, dividendele şi, nu în ultimul rând să stabilească şi să-şi onoreze la timp birurile către bugetul de stat.
Titrăm chiar că, la fel ca şi-n anii trecuţi, conducerea CECCAR a oferit membrilor şi colaboratorilor un spectacol de înaltă ţinută artistică, susţinut de interpreţi ai Ansamblului „ Doina Bărăganului”. Tot ca în fiecare an, drept bonus, participanţii au fost invitaţi să CECCAR dansasculte muzica unui alt mare solist. De această dată a încântat auzul şi sufletele, Aurelian Temişan. Câteva acorduri muzicale au fost de-ajuns pentru ca membri CECCAR să iasă pe improvizatul ring de dans…Şampania n-a lipsit nici ea, desigur, aşa că toate „ingredientele” au fost suficiente pentru un pic de relaxare, după un an de muncă!
La fel ca în toţi cei 11 ani, de când ziarul Ştirea alocă spaţiu pentru prezentarea acestei aniversări, şi de-această dată, iată, vă prezentăm câteva fotografii…


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *