Ce nu ştie deputatul Gheorghe Tinel ?!

Distribuie articolul:

TRĂDARE să fie, dacă interesele…, dar s-o ştim şi noi, zic! 

Aşa ar putea să sune motto-ul referitor la zvonurile ajunse astăzi la urechile noastre…
Invitat fiind la Radio Campus, deputatul Tinel Gheorghe a spus că ştie din surse sigure că zilele trecute, sub pretextul că vrea să le împărtăşească din proaspăta lui experienţă într-ale Energiei (ştiţi, cred, că Marean e mare guru la ANRE), Neacşu s-a întâlnit cu nişte membri ai PSD, chitit a face din ei noi membri în Pro România, partidul lui Ponta. Primul pe lista cu bănuiţi este veteranul Moraru, preşedintele CJI, urmat îndeaproape pe locul secund de tânărul Pop despre care anticipam încă de iarna trecută că urmează să meargă pe calea mentorului său în materie de cărat mapele greilor din politică, Marian Neacşu. Ce n-a spus şi/sau nu ştie Tinel Gheorghe este că la „Cina cea de taină” potrivit unor surse care au participat la această întâlnire, au stat atât primarul municipiului Urziceni Constantin Sava cât şi primarul comunei Adâncata Barbu Ionel-Constantin. Este de notorietate faptul că în repetate rânduri primarul Sava a „călcat pe bec” fiind dubios de apropiat în relaţia cu social-democraţii. Ce datorii au cei doi la Neacşu, bănuim doar! Ce ştim cu certitudine este că Marian Neacşu face racolări şi, folosind pretexte profesional-plitico-administrative se deplasează în teritoriu (pe cheltuiala statului) şi convoacă PSD-işti spre a-i convinge „in corpore” să joace de partea lui în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. 
Ştiind că nu-s puţini cei care s-au lăsat momiţi de Neacşu, aşteptăm reacţia senatorului Marian Pavel. Totodată, recomandăm domnului deputat Tinel să aibă o reacţie, atât asupra faptului că, în ceea ce priveşte discuţiile pretins-avute pe teme energetice, Neacşu pare că a cam comis discriminare, alţi liberali în afara celor momiţi, nefiind invitaţi, dar şi asupra faptului că deasupra primarului Sava planează supiciunea de trădare. Sau Sava nu mai e la PNL şi eu nu ştiu, mai ceva cum nu ştie Pavel că Moraru a sărit, de facto, în bărcuţa lui Ponta?


Distribuie articolul:

One thought on “Ce nu ştie deputatul Gheorghe Tinel ?!

  1. Poate ca Pavel stie si este de acord.Nu Neacsu l-a facut OM,acum inchide ochii si calca apa sa vada ce urmeaza.Poate este si el jumate pro si tine linia intre picioare ,iar la anul vede in ce directie o ia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *