Alăptatul bebelușilor, condiționat de-un…lacăt?

Distribuie articolul:

parc  alaptatÎn urmă cu câteva zile, în prezența presei pre(a)dispuse să popularizeze acțiunile primarului care este, Stoica se dădea mare cu această coșmelie amenajată în parcul ,,Ialomița” din municipiul Slobozia. Spunând cetățenilor cum a îmbrățișat el ideea pe care o tânără mămică a avut-o cu privire la alăptatul bebelușilor într-un fel de intimitate, primarul le-a prezentat această… cutiuță. Cine a construit-o, n-are nici o vină, desigur! Că doar n-avea să îi spună primarului & celei care a propus un loc special amenajat pentru alăptat că, în fond și la urma-urmei, nu vor fi multe mămici care vor intra acolo să-și alăpteze pruncii. Și-asta, nu numai din cauză că oricine pricepe cum devine chestia cu asemenea ,,găselnițe”, ci mai cu seamă fiindcă ori în coșmelia aia, ori pe o bancă, la fel se vede prin șipcile alea că se alăptează!
La doar câteva zile de la penibila inaugurare în văzul presei, așa după cum vedeți, pe locul special amenajat pentru alăptatul bebelușilor stă atârnat un lacăt, ca semn al opreliștii… Cine a pus lacătul acolo? Știe și primarul de-o asemenea penibilă faptă? Ce părere are inițiatoarea acestei amenajări? Și, nu în ultimul rând, cât a costat această tevatură, în care intră și organizarea acelui concurs cu premii, în vederea alegerii unor idei ca aceasta? Sigur c-aș putea să aflu răspuns la toate aceste întrebări absolut justificate! Doar că, știind că pe mămici nici nu le-a interesat și nici nu le interesează un asemenea ,,aranjament”, uite că nu-i întreb, ci doar prezint imaginea asta cât se poate mai grăitoare…


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Alăptatul bebelușilor, condiționat de-un…lacăt?

  1. Primarul a uitat sa adauge ca fiecare mamica, la nastere bebelusului, va primi o cheie la acel lacat. Cheia va fi inapoiata cand copilul va sti sa-si faca singur nevoile…

  2. Este inutila aceea ” cosmelie ” ! A fost imbratisata ideea si pusa in practica fara o minima gandire … Cred ca a fost ceva de genul ” ce misto suna ! E cool ! O facem ! ”
    Daca nu i-ar pune lacat probabil si-ar face nevoile toti câinii din parc dar si ” tineretul nocturn al parcului ” !
    Pe scurt am renuntat la „X ” metri patrati de verdeata ca sa facem o aleee pana la o cosmelie din lemn care probabil dupa 2 ani de intemperii ale vremii va fi degradata si va arata mizerabil !
    Asta arata cât de mic este in gândire ” primarul groapă ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *