„ Acceptă succesul – 44 de sfaturi pentru o viaţă mai bună ” ,o carte semnată Ştefan Laurenţiu Deaconu

Distribuie articolul:

Ştefan Laurenţiu Deaconu nu este doar scriitor, ci este unul dintre cei care luptă împotriva criminalităţii din Ialomiţa, fiind subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa încă din anul 1997. În vara anului trecut, în suflet i s-a născut dorinţa de a împărtăşi cu toată lumea câteva dintre cunoştinţele sale, pe care le-a dobândit de-a lungul vieţii. Deşi cartea a fost scrisă în doar câteva luni, şi a fost scrisă „ pe genunchi”, sfaturile par utile oricui vrea să îşi schimbe viaţa, indiferent de pătura socială din care face parte. Este o carte motivaţională, care oferă cititorilor un imbold pentru schimbarea proastelor obiceiuri, pentru a-i motiva în momente de cumpănă. Autorul descrie opera sa ca pe un sprijin de departe pentru toţi cei care au nevoie de ajutor : „ Cartea mea cuprinde 44 de sfaturi pentru o viaţă mai bună. Am scris-o din dorinţa sinceră de a oferi o ţintă celor care au nevoie de o direcţie către care să se îndrepte. Am scris-o din dorinţa de a oferi o soluţie celor care cred că nu mai au soluţii în perioada actuală. (…) Vă rog, stimaţi cititori, să nu citiţi această carte ca pe simplă lectură, ci să o treceţi prin filtrul gândirii. Folosiţi această carte ca pe un medicament, cu măsură, şi pe o perioadă mai lungă. (…) Fiecare dintre cele 44 de sfaturi conţine zeci de alte sfaturi adiacente, care vor avea aplicabilitate doar pentru cei mai mulţi dintre cititori, nu pentru toţi. ”„ Înzestrează-te cu voinţă!”, „ Hrăneşte-te sănătos!”, „ Fii optimist tot timpul!”, „ Scapă de vicii!”, sunt doar cateva dintre îndemnurile autorului, pe care acesta le oferă tuturor celor care îi vor citi cartea. Referitor la modul în care toate aceste sfaturi l-au ajutat chiar pe el însuşi în vremuri de restrişte, scriitorul spune că „ Am demonstrat că se poate. Am obţinut tot ce mi-am dorit. Am descoperit performanţa. Am găsit cel mai scurt drum către fericire. Am reuşit tot ce mi-am propus în perioada de timp pe care am ales-o. Am învins”.


Distribuie articolul:

8 thoughts on “„ Acceptă succesul – 44 de sfaturi pentru o viaţă mai bună ” ,o carte semnată Ştefan Laurenţiu Deaconu

 1. Buna ziua, tuturor cititorilor!

  In primul rand vreau sa va spun cateva despre acest domn, Stefan Laurentiu Deaconu, care l-am cunoscut in urma cu 4 ani de zile, este un om deosebit, nu am cuvinte sa-l pot descrie dar va spun sincer ca veti reusi sa-mi dati dreptate dupa ce veti citi aceasta carte <> , care ne-o daruieste cu multa dragoste si caldura interioara. Daca intradevar veti vrea sa-l cunoasteti, nu ezitati sa cititi acele solutii si ganduri pe care ni le trimite tuturor dragul nostru Stefan Laurentiu Deaconu.

  Vreau sa-ti multumim dragul nostru prieten ca imparti cu noi toti toate gandurile tale bune! O zi fericita si mult succes pentru ca meriti! 🙂

 2. A dat dovada de implicare , zel , daruire si interes pentru atingerea dorintelor , idealurilor .
  „Bunatatea zugravita pe fata celui credincios marturiseste despre curatia constiintei sale .”
  Mesajul cartii este definitoriu si il imbratisam :”Ai incredere in tine !Este primul pas catre succes .”

 3. Desii, traiul nostru zilnic de multe ori este plin de griji si probleme ,cititul unei carti de multe ori este ca un medicament.,,ACCEPTA SUCCESUL-44 de sfaturi pentru o viata mai buna”semnata de STEFAN LAURENTIU DEACONU m-a incantatat si mi-a redat speranta ca poate exista o viata mai buna.VA UREZ MULT SUCCES si multumesc pentru sfaturile dumneavoastra.

 4. Este o carte minunata !
  Sunt recomandari ce le-am constientizat si le – am aplicat zilnic .
  Apreciez valoarea cartii , dorinta de a impartasi cu inima deschisa ,bucuria de a darui …
  Sunteti o persoana deosebita si de urmat!
  SUCCES !

 5. Am citit si recitit aceasta carte si va recomand sa o cumparati ,si sa o cititi.Este o carte ce va ajuta sa vedeti viata din alte puncte de referinta ca pana acum,ce poate ajuta la dezvoltarea personala a fiecaruia dintre dvs.
  Toti cei care il cunoasteti pe autor-SA FITI MANDRI de acest lucru.Eu il cunosc de mai bine de 25 de ani si afirm cu tarie, ca este cel mai deosebit om,are un suflet bun si altruist,un caracter rar de intalnit,dornic de afirmare si evolutie ,pe scurt CEL MAI MINUNAT BARBAT.
  Mult succes pentru reusita,ta si pentru viitoarele tale proiecte!Dumnezeu sa te calauzeasca pe drumul cel bun!
  ITI MULTUMESC CA EXISTI !

 6. Doamnelor ori sunteți naive, ori ați fost plătite să postați comentarii pozitive. De altfel acest individ, a plătit pentru a apărea la tv și în ziare, luând un CAR de la serviciu. Acest individ nu iubește pe nimeni-părinți , soție, copil, prieteni pentru ca nu e capabil de a iubi.E un tip invidios , un plagiator , un rebut uman. Nu are casa , nu are nimic și da altora sfaturi. Ar trebui sa fie închis. Nu a reușit nimic în toată viața lui ,a pierdut și ce a primit gratis de la alții. E un mitoman și un PROFITOR.

  1. Pe mine nu m-a plătit nimeni domnule , dacă va pot spune așa. Cine ești dumneata ca sa judeci pe alții? Sau să înțeleg că la dumneavoastră se aplica zicala:”Hoțul, striga HOTII”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *