Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – la ceas de sărbătoare

Distribuie articolul:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a organizat azi festivitatea de absolvire a studenților militari și civili care și-au încheiat anul acesta studiile universitare de licență. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost prezent la eveniment, alături de prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa.
În prezența locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral de flotilă, Cristian Lișman, a comandatului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, comandor, conf. univ. dr. ing. Toma Alecu, precum și a reprezentanților Statului Major al Apărării, absolvenții militari ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au primit primele lor grade de ofițeri, respectiv maiștri militari de marină, precum și diplome de ingineri.
“Este o mare bucurie pentru mine să fiu prezent astăzi, la festivitatea de absolvire a studenților militari care și-au încheiat anul acesta studiile universitare la prestigioasa Academie Navală „Mircea cel Bătrân”. O instituție de învățământ militar unică în România, cu tradiție în peisajul universitar constănțean, academia deține un valoros corp profesoral format din cadre didactice a căror dedicație si excelență fac posibile performanțele ulterioare ale viitorilor ofițeri de marină.
Felicitări, atât proaspeților absolvenți cât și profesorilor! Viitorilor ofițeri de marină, le doresc ca învățăturile dascălilor care i-au format, dragostea de mare și de uniforma militară, să îi însoțească pe mările si oceanele lumii! Rolul dumneavoastră este esențial în apărarea și securitatea națională iar călătoria pe care o începeți astăzi este una a responsabilității și a datoriei față de țară!
Să fiți sănătoși, să aveți putere de muncă pentru a vă îndeplini aspirațiile profesionale, alături de tradiționala urare: „Vânt bun din pupa!” a transmis Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.