3.500 de flori echivalentul a 3.500 de zâmbete!

Distribuie articolul:

Un grup de tineri din cadrul filialei locale a Tineretului Naţional4 Liberal, coordonat de deputatul Gheorghe Tinel, copreşedintele PNL Ialomiţa, împreună cu Alexandru Balov, copreşedintele TNL Slobozia, a oferit 3.500 de flori cu ocazia zilei de 1 martie.
Deputatul Gheorghe Tinel a reuşit să dăruiască doamnelor şi domnişoarelor din Slobozia un stop de bucurie prin acordarea unui simbol al venirii primăverii. Acesta a mers personal pe stradă şi le-a felicitat pe toate cele pe care le-a întâlnit, oferindu-le şi o floare în semn de apreciere.
La finalul zilei, deputatul Gheorghe Tinel s-a întâlnit şi cu jurnalistele din presa locală pe care le-a felicitat cu ocazia “Zilei Mărţișorului” şi cărora le-a oferit un buchet de flori.  (P)


Distribuie articolul:

8 thoughts on “3.500 de flori echivalentul a 3.500 de zâmbete!

 1. Asta e propaganda curata mai madame Ghinea!!! Halal gurnalism !!Pana una ,alta ai grijsa sa nu te murdaresti de portocaliu la gura in speranta ca vei primii niscai abonamente de la cretinel:))

  1. Tu eşti Lolek. Şi Bolek e, probabil, şeful tău de partid. Vouă, celor care aveţi deja formată o astfel de idee, vă zic că am mai spus-o în editoriale, dar şi cu alte ocazii, şi mai precizez şi-acum că ÎNTR-ADEVĂR în (PRE)campanie ŞI NOI, cei de la ziarul ne-am decis să GĂZDUIM articole GATA FĂCUTE ŞI SEMNATE de către şefii TUTUROR partidelor!! E şi legal, e şi moral!!! Aşa că…nu m-ai prins, sâc, sâc, măi…dragă!!!

   1. Mai draga doamna Ghinea se vede clar ca spiritul utc-ist nu te-a parasit mai deloc chiar daca traim intr-o oarecare democratie. Da-mi voie sa-ti spun ca propaganda electorala trebuie facuta de catre politicieni si nu de gurnalisti platiti. Crezi ca sa vei face rost de ceva abonamente odata cu accederea ,ipotetica , a galben.portocaliilor la butoanele judetului ,ei bine madame ,te inseli amarnic….

 2. Cand a fost bannerul lui Iohannis pe hotelul Select nu v-ati mai basicat atata, nu ati mai tras-o pe madam Turcu de urechi ca si-a inchiriat fatada hotelului, dar la un ziar cu ce este diferit, nu tot publicitate se numeste, nu este tot SRL ? Hahalerelor !

 3. Campanie electorala mascata gen cretinel. Si noi care speram ca apucaturile astea erau valbile pentru vremuri apuse, ca strada vrea cu totul altceva, ca tinerii frumosi si liberi….ca…. Tinele, poti sa cumperi Floraria Codlea cu totul si tot degeaba. Tot un politruc corupt esti.Zero sanse, iti cheltuiesti banii sifonati prin abuzuri degeaba.Da-i inainte

  1. Vezi-ţi măi…radoi de viaţa şi problemele tale! Şi dacă ar fi publicitate, ce? Care-i problema dacă ar plăti oamenii ăia ca să apară în ziarul meu, cel editat de-un SRL care plăteşte impozite la fel ca toate firmele, are angajaţi şi n-are datorii la bugetul statului? Tu nu ai abonament, firma ta nu face publicitate, tu citeşti mocca pe net, firma ta face bani… dar nu susţine presa. Şi ca tine, mulţi alţii! Pe cale de consecinţă, DE LA CINE vrei tu să iau eu bani ca să editez acest ziar, dacă nu de la cei care ÎŞI CUMPĂRĂ SPAŢIU pentru a-şi populariza acţiunile, fie ele şi politice, măi…dragă??? Nu pup în dos, nu dezinformez, nu manipulez, ci ÎNCHIRIEZ SPAŢIU. Nu oricui, nu pentru orice, se-nţelege! Dar, în cazul de faţă, e o acţiune de 1 MARTIE, măi… Deci, NU FAC NIMIC NICI ILEGAL, NICI IMORAL, penibililor care nu înţelegeţi că NU AM NICI O OBLIGAŢIE în faţa cetăţenilor, mai ales când cetăţenii nu mă ajută, nici făcând un abonament, nici dând 1 leu ca să cumpere un ziar.

   1. Doamna draga, ati inteles gresit, e dreptul dvs sa faceti publicitate, sustin interventia presei de fiecare data, mai domoleste sacalii abonati la averea statului. Eu il acuz pe redistribuitul Tinel care foloseste orice prilej sa culeaga niste voturi. Ce diferenta este intre actiunea lui si a unor pesedei acuzati ca dadeau zahar si faina contra voturi? Aceasta atitudine mierabila este de condamnat si politrucii care o practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *