Vizitele dese – cheia marilor succese vizând stadiul lucrărilor la Spitalul din Slobozia

Distribuie articolul:

„ Mi-am început săptămâna alături de colegii mei, vicepreședintele consiliului județean, Cătălin Grigore și administratorul public al județului, Alexandru Potor, cu o nouă vizită pe șantierele deschise la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.  Muncitorii sunt mobilizați pe toate șantierele, se lucrează constant și am primit asigurări din partea constructorului că se va respecta graficul de lucrări stabilit. Consider că vizitele constante pe teren contribuie la buna derulare a proiectelor, mențin o bună comunicare cu constructorii și corelează datele din birou cu cele din teren, astfel încât lucrările să ajungă la maturitate fără întârzieri.” spune domnul Marian Pavel, iar noi nu-l contrazicem, câtă vreme acolo, la Spitalul de Urgenţă Slobozia lucrurile se mişcă într-un mod mulţumitor de alert.

Reamintim că acolo, la Spitalul de Urgenţă din Slobozia, au început lucrările prevăzute în cele 4 (patru) PROIECTE de investiţii, fiecare însemnând, desigur, o mare cheltuială, mai ales din fonduri europene.

  1. Reabilitare AMBULATORIU înseamnă o cheltuială de peste 170 de MILIARDE lei vechi;
  2. Construirea unui BLOC OPERATOR înseamnă o cheltuială de aproape 76 de MILIARDE lei vechi;
  3. Modernizarea clădirii spitalului înseamnă o cheltuială de peste 76 MILIARDE lei vechi;
  4. Modernizarea, EXTINDEREA şi dotarea corespunzătoare a UPU înseamnă o cheltuială fe aproape 75 MILIARDE lei vechi.

După cum vedeţi, sumele sunt impresionante şi, pe cale de consecinţă, şi ritmul, dar mai ales calitatea lucrărilor trebuie să fie la fel de impresionante.    


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *