Victor Moraru „joacă la două capete”

Distribuie articolul:

Candidatul PSD Ialomiţa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, este nimeni altul decât Victor Moraru, actualul primar al oraşului Amara. Aşa cum era de aşteptat, această mutare strategică din partea PSD vine ca urmare a deciziei actualului preşedinte-interimar, domnul Ştefan Muşoiu, care a afirmat încă de la începutul acestui an că nu doreşte să ocupe postul de preşedinte al CJ Ialomiţa. Gurile rele spun faptul că domnul Muşoiu s-a cam „zbârlit” după ce „mentorul” domniei sale, Silvian Ciupercă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a trecut pe la DNA, şi pe la „răcoare”, ce-i drept pentru numai 66 de zile , apoi a fost chiar reţinut la domiciliu, din cauză că „profesorul trăznit” a fost acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu. Aceleaşi guri slobode mai spun că Moraru „joacă la două capete”, pentru că, deşi tinde către funcţia de preşedinte al CJI, are şi un plan de rezervă, şi anume acela de a-şi depune candidatura şi pentru funcţia de primar al oraşului Amara. Venind însoţit de majoritatea celor ce au fost nominalizaţi pentru D7K_4192
a ajunge ditamai consilierii judeţeni, domnul Moraru a declarat următoarele: Pornim la drum cu încrederea și cu speranța că vom realiza tot ceea ce ne-am propus. Avem o echipă tânără, puternică și avizată, împreună cu care vom pune în aplicare proiectele necesare acestui județ. Avem nevoie de infrastructură, dar avem nevoie să trăim mai bine acasă, aici în Ialomița. Obiectivul meu major este să consult cetățenii ori de câte ori se va lua o decizie, pentru că așa se întâmplă peste tot în Europa și este bine să ne asumăm cu toții ceea ce se va întâmpla la nivel decizional.”


Distribuie articolul:

5 thoughts on “Victor Moraru „joacă la două capete”

  1. Gurile slobode bat câmpii sau sunt de-ai lui Tinel. Cum să-și depună candidatura și pentru primăria Amara? Asta ar însemna că nu-i sigur că PSD o să câștige localele:)) Nu-i posibil așa ceva, io cred că vor câștiga cu peste 50%….deci n-are rost să joace la ”două capete” când are royală în mână. 🙂

    1. Are candidatura si la primarie,e teama sa nu ramana pe dinafara.Asa este la noi la romani unii sant buni pentru toate functiile posibile.Statul ar trebui sa le ceara bani unor asemenea oameni sa se refaca alegerile acolo unde au renuntat pe banii lor.Uitati-va bine la el in doi ani il debarca pe Neacsu.

  2. Președinții de consilii județene se aleg acum de consilieri, deci ulterior alegerii primarilor. Sper că nu am greșit. Dacă iese primar și este ales de consilierii județeni președinte, probabil că la Amara se va alege un alte primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *