Viceprimarul comunei Perieţi a fost demis

Distribuie articolul:

 

Adrian Merlea n-a fost de la început pe placul transpartinicei primăriţe Cristea Elena, fapt pentru care „minunea” de-a fi secondată de-un liberal n-a ţinut decât trei zile…Aşa că, după o (i)legală înlocuire a viceprimarului cu Viorel Radu, cel poreclit „Picior de Porc” graţie suspectei înţelegeri dintre PSD şi PD-L s-a reuşit, până la urmă, chiar demiterea liberalului. Că fapta n-are cum să rămână nesancţionată din punct de vedere politic o dovedeşte chiar declaraţia preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL, domnul Ioan Martin, prin care ne asigură că se va adresa preşedintelui social-democrat, atât celui de talie judeţeană (respectiv Silvian Ciupercă) dar, mai ales, celui de talie naţională (respectiv Victor Ponta), căci USL Ialomiţa pare a începe să aibă „fisuri” care riscă să se adâncească…Ce va face chiar şi prefectul, cel care ar trebui să se sesizeze de modul în care s-a „tranşat” funcţia, rămâne să aflăm şi, desigur, să consemnăm.

(I.G.)Distribuie articolul:

One thought on “Viceprimarul comunei Perieţi a fost demis

  1. Ce rahat mănânc eu de vreun an, privind această struţo-cămilă, numită usele?! După părerea mea, liberalii ar trebui să iasă imediat din această
    făcătură şi să-i lase pe „marii” pesedişti să să facă de hândel, ca să nu mă repet, singuri-singurei. Dacă aceşti idioţi infatuaţi vor continua politica mârşavă şi onanistă de până acum, să nu creadă că vor conta prea mult în ecuaţia alegerilor prezidenţiale ce stau să vină, Crin Antonescu putând să-şi încerce norocul fără niciun sprijin din partea pesediştilor care încă se mai cred buricul Pământului. Uitaţi-vă, pe plan naţional, cam ce percepţie au „reuşit” pesediştii. Dacă o vor ţine tot aşa, nu vor „lua” nici 20% pe plan naţional, înafara Ialomiţei, unde sunt asiguraţi de voturile „majoritarilor”, adică a baragladinelor şi altor analfabeţi. Dacă Antonescu se mai vrea preşedinte, deşi, sincer, nu cred în alegerea acestuia pentru funcţia de la Cotroceni, ar trebui să se lepede de Satana roşie cât mai rapid. Cu toată repulsia mea actuală, nu pot să nu recunosc faptul că am crezut şi eu, la început, că noua construcţie politică îndreptată împotriva criminalului de la Cotroceni demis de popor, va izbândi. Dar dezamăgirea mea a fost totală odată cu semnarea acelui aşa-zis act de coabitare, document semnat în ciuda tuturor afirmaţiilor din campania electorală. Nici Crin Antonescu nu poate face pe mironosiţa, cum îi mai place din când în când, fiindcă a pactizat tacit cu Scaraoţchi, compromiţând, astfel, ideea demiterii dementului aflat, încă, la „timona” României, conducând-o spre un sigur dezastru economico-social. Cu asemenea limbrici, România va fi veşnic parazitată, până la pieire, dacă populaţia va rămâne în recunoscuta-i letargie. Aia cu mămăliga care explodează, e o gogonată pentru „istorici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *