USR PLUS Ialomiţa caută Prefect!

Distribuie articolul:

Dându-şi seama că e cel puţin caraghioasă marota potrivit căreia prefecţii sunt apolitici, mai-marii Coaliţiei au decis că a venit timpul să nu mai fie impocriţi pretinzând că nu partidele aflate la Putere numesc şefii Prefecturilor. Astfel, zilele trecute, din motive ce ţin de împărţirea Puterii politico-administrative, liderii Coaliţiei care guvernează această ţară au decis care sunt judeţele în care Prefecţii fi-vor daţi şi USR, ca partid intrat „în cărţi” urmare a votului exprimat la alegerile desfăşurate anul trecut.

După negocieri, PNL va deţine controlul asupra prefecturilor: Sibiu, Alba, Brașov, Prahova, Bistrița, Mureș, Hunedoara, Bihor, Caraș-Severin, Vrancea, Iași, Botoșani, Neamț, Giurgiu, Călărași, Constanța, Teleorman, Dîmbovița, Ilfov, Olt, Dolj, Vâlcea și Mehedinți.

USR-PLUS va numi prefecți în București, Timiș, Bacău, Maramureș, Suceava, Argeș, Galați, Brăila, Gorj, Ialomița, Tulcea, Vaslui, Buzău și Harghita.

UDMR a revendicat judeţele Cluj, Arad, Covasna, Satu Mare şi Sălaj.

Aşadar, judeţul Ialomiţa va avea prefect de-al USR PLUS.

Contactat telefonic, domnul Alexandru HORHOCEA – preşedintele Filialei Ialomiţa ne-a declarat că încă nu poate să ne spună cine va fi prefectul judeţului „ (…) Mai întâi trebuie ca Biroul Naţional să voteze una dintre cele trei propuneri care pleacă de la Ialomiţa. Având în vedere că ieri am anunţul, noi o să facem o selecţie internă, începând de astăzi, pe procedură. Colegii din teritoriu îşi vor depune candidaturile. Aşteptăm până mâine, apoi le transmitem la Bucureşti, la B.P.N, unde se va decide. (…) Nu vă pot spune cam cine sunt cei care au abilităţile necesare pentru a prelua o astfel de instituţie. Două-trei nume, noi le-am vehiculat la nivelul Organizaţiei, dar colegii m-au rugat să nu le expun intenţia, momentan. (…) Că, ulterior, o să intre în faza de audieri la BPN şi…”

Carevasăzică, Toniţa MANEA (actualul prefect numit de către PNL Ialomiţa ) este nevoită să părăsească funcţia. Celor care deja se întreabă ce va face doamna, le spunem să stea fără nici o grijă, deoarece doamna are locul asigurat acolo, la Casa Judeţeană de Pensii, instituţie de unde ’mneaei a venit la Prefectură. Şi-acel loc, în raport cu munca prestată, este chiar mai „călduţ” decât cel de la Prefectură! Iar salariul îi este cam la fel de „nesimţit” ca la Prefectură. Aşa că… „tot răul spre bine!”


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *