Urban S.A. a finalizat lucrarea de pe strada Lacului în proporţie de 90%

Distribuie articolul:

În cursul lunii noiembrie 2023, S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA, a demarat începerea lucrării pentru înlocuirea rețelei de canalizare pe strada Lacului din Slobozia (tronson cuprins între bulevardul Unirii și strada Decebal). Lucrarea a constat în înlocuirea tubului de beton D int. 500 mm și căminele intermediare ( 5 bucăți), cu conductă din ceramică vitrată.
Tubul de beton precedent avea o vechime de aproximativ 50 de ani și din cauza uzurii, partea superioară a acestuia a cedat, astfel încât înlocuirea rețelei de canalizare se face pentru a asigura buna funcționare a rețelei de canalizare din zonă și pentru stoparea avariilor care au loc încă din anul 2014.
În acest moment operatorul de apă-canal din Slobozia afirmă faptul că infrastructura este integral finalizată și compactată. În acest moment, strada Lacului este la nivel de piatră spartă și asfalt frezat iar acest lucru înseamnă că aceasta este etapa finală, respectiv asfalt, urmând ca în perioada următoare să se realizeze şi lucrările finale de asfaltare potrivit managerului Urban S.A.
„Lucrarea de înlocuire completă a tronsonului de canalizare menajeră menționat, reprezintă începutul lucrărilor de acest gen realizate de către S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA. La fiecare proiect pe care îl începem sunt foarte importante toate etapele necesare pentru ca acesta să se desfășoare la înalte standarde de siguranță, atât pentru echipa noastră cât și pentru participanții la trafic dar și disconfortul provocat cetățenilor.” a menţionat directorul Urban S.A, Adrian Stoicescu.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *