Turnelul Internaţional de ŞAH, ediţia a VI-a

Distribuie articolul:

Slobozia, Ialomiţa, România

În perioada 16-17.11.2019, în municipiul reşedinţă de judeţ a avut loc Turneul internațional de șah „ Cupa Satori Art Slobozia ” TENIS 2aflat la cea de-a VI-a ediţie.

Competiţia organizată de A.C.S. Satori Art şi omologată de F.R.Șah și Federația Internațională de Șah s-a bucurat şi de data aceasta de un real succes, numărul participanţilor fiind impresionant. Federaţia Română şi Federaţia Internaţională de Şah a trimis la această competiţie 10 arbitri.
Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 6 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător, la care au participat peste 384 de jucători de șah înscrişi, din peste 40 de Cluburi, şahişti de toate vârstele, copii și seniori, legitimați la cluburi sportive din : România, Bulgaria, Ucraina, Moldova şi Rusia.
Competiția a cuprins următoarele turnee: pe categorii de vârstă ( U8, U10, TENIS 3U12), în funcție de ELO ( ELO sub 2200 , ELO sub 1800, ELO sub 1400 ) și pentru debutanți.

 Organizatorii Cristi Ursu şi Daniel Niţu s-au străduit şi în acest an să facă faţă cheltuielilor. Premiile au fost pe măsura eforturilor participanţilor, banii provenind atât de la sponsori, cât şi de la Primăria Slobozia şi Consiliul Judeţean Ialomiţa.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *