Tinel nu mai este doar co-preşedinte, ci chiar preşedintele PNL Ialomiţa

Distribuie articolul:

COMUNICAT DE PRESĂ

,,În cadrul Biroului Politic Permanent Naţional al PNL care a avut loc astăzi, 4 iulie 2016, am fost numit preşedinte unic al PNL Gheorghe Tinel Ialomiţa. Este o responsabilitate care mă onorează, dar mă şi obligă în acelaşi timp.

În perioada următoare voi face o analiză şi sper să conştientizăm cu toţii că bătălia politică din toamna aceasta este foarte importantă pentru noi deoarece dă trendul de dezvoltare al României pentru următorii 4 ani, trend pe care ni-l dorim a fi impus de noi printr-un program de guvernare coerent, adaptat nevoilor şi necesităţilor societăţii româneşti şi, mai ales, care să vină în întâmpinarea tuturor doleanţelor cetăţenilor noştri. Îi asigur pe toţi susţinătorii şi simpatizanţii PNL că, în Ialomiţa, vom face opoziţie coerentă şi constructivă la guvernarea PSD-istă şi nu vom înceta să taxăm bâlbele şi incoerenţele noii administraţii judeţene social-democrate.

 


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Tinel nu mai este doar co-preşedinte, ci chiar preşedintele PNL Ialomiţa

  1. Iar a fost numit de la centru politrucul asta?Sa va mai mirati ca PNL pierde si parlamentarele…Pai cu portocaliul asta basist vrea pnl la guvernare??? bai astia ne cred prosti? Sinucidere curata cu mizerabilul asta corupt la conducere.Piere pnl pe limba lui

  2. Cu tripleta Tinel Gheorghe , Cristina Pocora , Gigi Manea PNL Ialomita nu va lua 10% la alegerile parlamentare !

  3. Tinel va distruge organizația doar pt a prinde un nou mandat în Parlament. PoCora l’a trădat pe Martin tot cu speranța că va prinde un loc eligibil. „SOMNUL NAȚIUNII NAȘTE MONȘTRI „

  4. Tinel nu a zis ca demisionează dacă nu iese președinte de CJ ? Acum ar vinde-o și pe … sa ramina parlamentar . Păcat ca se pierd oamenii de calitate Drăgușin, Martin !

  5. Fostul pilon pedelist,sustinator alaturi de celelalte javre portocalii a taierii salarrilor,disponibilizarilor si inchiderulir de spitale s-a invartit si l-a debarcat pe martin,asa cum era de asteptat.Sunt curios cine isi va asuma insa acest act sinucigas al PNL,fiindca ialomitenii stiu prea bine cine este cretinel ,si i -au dat mai nou porecla „tixit”…de ura si mizerie.Altminteri l-ar fi votat pt CJ…Apara-ne Doamne!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *