Tinel Gheorghe şi Mihăiţă Găină rămân pe listele pentru Parlament

Distribuie articolul:

* Desigur, urmează ca BPJ să hotărască, iar „la Centru” să şi fie aprobată propunerea Biroului Judeţean al Organizaţiei Ialomiţa a PNL.

Pe 6 decembrie au loc Alegerile Parlamentare. Ne alegem SENATORII şi DEPUTAŢII. Pentru cei care cunosc „meandrele concretului” era de aşteptat să se întâmple aşa. Chiar dacă Mihăiţă Găină a intrat de curând în PNL – Organizaţia Ialomiţa, fiindcă a căpătat o experienţă deloc de neglijat, domnia-sa şi-a putut permite a negocia pentru un alt mandat în Senatul României. La fel, Tinel Gheorghe. Este de-atâta timp în Camera Deputaţilor, încât are oricând şi în faţa oricui, are câştig de cauză.

Acolo, în Parlamentul României

Tinel Gheorghe are în C.V. şi funcţia de peşedinte al unei Organizaţii judeţene, ceea ce nu e la îndemâna oricui. Recent, Mihăiţă Găină a captat atenţia şi a numărat promisiunea voturilor locuitorilor municipiului Slobozia şi cei ai comunei Ciulniţa, cetăţeni care sunt de-a dreptul încântaţi că vor putea ieşi la pensie cu doi ani mai devreme, datorită unei Legii al cărei iniţiator este Mihăiţă Găină – senator de Ialomiţa Citiţi mai multe AICI  https://ziarulstirea.ro/deputatul-pnl-mihaita-gaina-reduce-varsta-de-pensionare-cu-doi-ani/

Convins fiind că demiterea/demisia lui din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Ialomiţa va cântări ceva în analiza pe care urmează să o facă premierul Ludovic Orban dimpreună cu Biroul Naţional al PNL, Tinel Gheorghe a declarat pentru infoialomita.ro  „PNL dorește un alt Parlament, cu altă structură și coloratură politică, conform votului, dar nu suntem într-o situație normală ca să anticipăm un vot. Sunt foarte multe elemente care vor concura la rezultatul votului în 6 decembrie. S-ar putea să avem un absenteism extrem de mare din cauza incidenței cazurilor de coronavirus. Structura organizatorică a PNL îi permite să atace în Ialomița cu succes două poziții de parlamentar, unul la Senat și unul la Camera Deputaților.”


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *