Terra Tourism Slobozia – o firmă care a produs daune iubitorilor de călătorii

Distribuie articolul:

„Cu părere de rău vă anunțăm ca Terra Tourism este, începând de astăzi, 22.06.2018, în imposibilitatea de a mai onora angajamentele asumate. În consecință, vom declanșa procedura de insolvență. Pentru recuperarea sumelor datorate de către Terra Tourism vă rugăm să vă adresați asiguratorului societății (polița de insolvabilitate seria BN, Nr 000000764 încheiata la City Insurance SA ) și să faceți demersurile necesare pentru TERA TURISMrecuperarea sumelor. Regretăm întreaga situație precum și neplăcerile cauzate. Echipa Terra Tourism”.

Asta au primit pe e-mail unii dintre iubitorii de călătorii înscrişi pe listele de aşteptare pentru biletele oferite de această agenţie de turism. Din păcate, mulţi n-au aflat din mail-urile transmise de această firmă, ci din presă! Cu-atât mai mult, oamenii şi-au arătat nemulţumirea, pe reţelele de socializare, acolo unde ziarul Ştirea s-a numărat printre primele mass-media care au scris despre presupusa „ţeapă” sau „tun” financiar la care s-ar fi pretat madam Dunel – „patroanca” acestei firme…!Zarvă mare, agitaţie pe facebook şi, mai ales, apeluri disperate la numerele de telefon pe care le-a afişat, ani de justitie PE BANIzile, această firmă ce a părut multora ca fiind serioasă, fapt pentru care şi-au rezervat bilete pentru vacanţe/concedii…

Fiind week-end, cei în măsură a „deschide dosar de cercetare” (cel mai probabil, va fi o cercetare penală!) n-au (prea) fost „pe fază”. Dar, oamenii au nădăjduit că imediat ce vor putea sesiza „Organele”, vor şi intra pe drumul recuperării banilor pe care i-au plătit către firma de turismm. Că va fi un drum anevoios, nimeni nu se mai îndoieşte! Chit că, între timp, mulţi dintre păgubiţi au aflat şi că firma a funcţionat pe profit, întru creşterea uimitor de rapidă a bunăstării financiare a conducerii acesteia! Potrivit site-ului https://www.profit.ro/ anul trecut, cu doar șase angajați, Terra Tourism a avut afaceri de aproape 7 milioane de lei și un profit net de 11.000 de lei.Faptul că ANAT face precizări în mass-media că „Turiştii urmează a fi despăgubiţi în limita sumei de 50.000 de dolari, valoarea totală a poliţei de asigurare” nu-i încălzeşte cu nimic pe cei ce ştiu ce lung  va fi drumul banilor …!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *