TERASA PARC – o hodoroagă care stă să fie măritată…

Distribuie articolul:

Cei care au nişte ani în „cununa vieţii” îşi mai aduc aminte de cum arăta, odinioară, această locaţie de alimentaţie publică. Restaurantul cu terasă, dat fiindcă era aşezat chiar pe malul râului Ialomiţa, iar malul era străjuit de nenumăraţi plopi puternici şi de sălcii „curgătoare” , a primit denumirea de TERASA PARC.

Ani de zile a funcţionat admirabil, locaţia rivalizând chiar cu terasa aparţinând Restaurantului „Privighetoarea” condus pe-atunci de cel ce-a fost Iulian Oprea. Sau, cum i se spunea îndeobşte, Iulică de la Privighetoarea. Recunosc, nu-mi mai amintesc cine conducea această locaţie. Ştiu doar că, la un moment dat „s-a luat pe mâini” şi-acest „bun al întregului popor”. Ale cui erau apucătoarele mâini, nici nu mai vreau să-mi amintesc răscolind trecutul.
Prezentul este cel ce mă interesează. Şi-n cazul de faţă, prezentul îmi arată că această locaţie pare că „a făcut ochi dulci” unei firme. Cum zestrea – de patrimoniu – a fost dată din mână-n mână până ce i s-a diminuat, nu numai importanţa istoric-comercială, ci şi valoarea financiar-contabilă, sigur că n-a mai prezentat cine ştie ce importanţă în faţa celor ce au dat-o ca să scape de ea ca de o fată bătrână…

Love(lele)…

În sfârşit, ca să nu mai depăn povestea riscând să vă plictisesc am să trâmbiţez doar că „hodoroaga” este curtată şi riscă(m) să se mărite!!! Cine-i cel ce-o curtează? Un patron din Cosâmbeşti, pe numele lui Smeianu Mihăiţă. Omul are firmă puternică, nu glumă! Şi cum firma profilată pe furnizare de produse şi servicii agricole, dar şi combustibili, a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri şi, deci, şi a profitului, ce era să facă omul cu banii, dacă nu să-i investească, nu? Şi ce face un patron deştept după ce-a sondat piaţa, ca să vadă ce mai merge de făcut în judeţul acesta, în domeniul lui sau într-un cu totul alt domeniu? Aţi ghicit! Se informează direct la sursă! Şi, în cazul de faţă, sursa a fost chiar Primăria municipiului Slobozia, cea care, nu ştim ce i-o fi răspuns patronului Smeianu la adresa cu nr. 19749 depusă la secretariat în data de 07 decembrie 2015. În schimb ştim că ajutorul moral din spatele acestui demers este domnul Mădălin Teculescu, cel care l-a şi „consiliat”, după cum chiarTeculescu dânsul recunoaşte…
Sigur că şi de-aia este ’mnealui consilier local: ca să acorde sprijin mediului de afaceri, patronilor! Numai că, în cazul de faţă, patronul este chiar şeful lui, domnul Mădălin Teculescu fiind chiar angajatul acestei firme…
Dacă, şi când va fi „măritată” această locaţie, cu tot cu terenul aferent construcţiei…vom afla şi, desigur, vă vom spune…!


Distribuie articolul:

5 thoughts on “TERASA PARC – o hodoroagă care stă să fie măritată…

  1. Cel care inainte de 1989 conducea terasa PARC era Sandu Proorocu,dar localul s-a inchis parca inainte de acel an si acolo se formase o baza de reparatii apartinand ICSAAP ,condusa de Ilie Alexandru Hermes.

  2. Uite cat de corect este si d-nul Madalin… E clar; nu mai am fler la oameni; o sa il trec si pe asta la tepe ca si pe Cornel Vasile!

  3. Nu am inteles unde este greseala atata timp cat vorbim de un teren si o constructie privata.Am discutat si am intrebat un functionar daca este in zona inundabila…raspuns ce tinea de urbanismul local si se pare ca cineva a crezut ca este cazul sa ma defaimeze !
    Oare asta este problema Sloboziei ?

    1. Nu a vrut nimeni să vă defăimeze, domnule Teculescu. Cel puţin nu intenţionat! Şi terenul de ce nu ne spuneţi al cui este? Dar, staţi liniştit că am făcut adresă cu întrebări şi încet, încet aflăm cine, ce, pentru ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *