Spitalul de Urgenţă Slobozia – aşteptată dotare, în prag de Sărbători

* 200 de paturi care respectă cele mai pretenţioase standarde, un (alt) Computer Tomograf şi multe altele de stringentă trebuinţă au intrat azi pe poarta Spitalului, făcând o bucurie, atât pacienţilor, cât şi cadrelor medicale care îngrijesc pacienţii. Deocamdată, două secţii sunt beneficiarele: Secţia Oncologie şi Secţia Interne.  SPITAL dotare 2   ” Sunt patru proiecte. Două sunt semnate, prin PNDL. Blocul Operator cel nou, construire, şi cel de modernizare şi reabilitare a Spitalului. Pentru proiectul de modernizare a UPU urmează să fim chemaţi să semnăm Contractul, iar proiectul pentru Ambulatoriu încă mai este în faza de Studiu.Acum am cumpărat aparatură, din banii Consiliului Judeţean, bani pe care ni i-a alocat la rectificarea din toamnă. (…) Au fost licitaţii multe şi grele, şi ne bucurăm că am reuşit, că au venit. (…) C.T. l-am luat din venituri proprii.” ne-a declarat, SPITAL dotare 3entuziasmată, Mariana Iancu – managerul Spitalului.

Aşa după cum ştiţi mulţi dintre dumneavoastră, cititorii ziarului, Spitalul de Urgenţă Slobozia a fost, nu o dată, blamat pentru starea de disfuncţionalitate pe diverse paliere ale activităţii medicale. Precaritatea dotării unora dintre Secţii a determinat actuala conducere să solicite finanţatorului care este Consiliul Judeţean să aloce noi şi însemnate fonduri. Banii nu sunt deloc puţini. Dar, atunci cât cheltuirea lor se materializează astfel, se constituie într-o bilă albă pentru factorii de decizie şi, deopotrivă, pentru cei ce implementează proiectele asumate prin Hotărâri ale Consiliului SPITAL dotare 1Judeţean.

Iată un motiv pentru care noi, azi, în ciuda bârfelor pe care le auzim cu privire la prestaţia noastră jurnalistică, am ales să dăm de ştire că Moş Nicolae a sosit, încărat cu daruri multe, şi la unitatea medicală care deserveşte întreg judeţul. Mai multe detalii vă vom prezenta, negreşit, după ce cadourile vor fi duse la locul indicat de imperios necesara dotare a saloanelor şi a cabinetelor medicale.

 

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *