Slobozia NU va intra în CARANTINĂ, ci doar SE ÎNĂSPRESC Măsurile!

Distribuie articolul:

* Mâine, la ora 11:00, într-o şedinţă de lucru ce se va desfăşura în cadrul Prefecturii, se vor semna hârtiile privind RESTRICŢIILE pentru  municipiul-reşedinţă de judeţ.

„…Azi, însă, am avut o şedinţă un pic restrânsă, în care s-a hotărât aşa; că, în urma analizei făcută de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Ialomiţa, se va înainta o adresă către COMITETUL pentru Situaţii de Urgenţă, cu propunerea de ÎNĂSPRIRE A MĂSURILOR, şi-anume:

După ora 20:00 persoanele nevaccinate nu au voie să mai circule. Conform Hotărârii de Guvern. Practic, nu este ceva diferit. Decât că vor fi controlaţi „la sânge” …

Noi am constatat că decât să carantinăm Slobozia, să folosim forţele de ordine la intrare şi la ieşire, deşi …nu poţi să opreşti pe nimeni, că toţi au voie să intre şi să iasă. Că vaccinaţii pot pleca oriunde! Iar cei care sunt nevaccinaţi, dacă au adeverinţă că se duc la serviciu, la medic, la activitatea din Perieţi…pot ieşi. Şi-atunci, am decis că cea mai bună variantă este CONTROLUL pe străzi.

Se închid barurile şi discotecile.

Restaurantele au voie să funcţioneze cu 50% din capacitate.

Magazinele se închid la ora 8:00

Persoanele NEvaccinate, de la ora 20:00 până la ora 5:00 nu mai au voie să circule. (…) Azi, la Slobozia, incidenţa cazurilor este de 7,56  la mia de locuitori. 

În Slobozia, astăzi, sunt 520 de persoane infectate, din care 207 sunt carantinate, 313 izolate. În ceea ce priveşte vaccvinarea, la Slobozia situaţia se prezintă astfel: din 45.600 de persoane, 18.332 sunt vaccinaţi. Adică, 40%.  Deşi Slobozia e pe primul loc la vaccinate, în judeţ, datorită testării s-a ajuns la situaţia asta, a carantinării. S-au testat din diferite motive, că pleacă în străinătate, că au simptome. În Slobozia sunt 387 de cazuri de infectare. ”  a declarat pentru ziarul Ştirea, domnul Babageanu – subprefectul judeţului Ialomiţa.

 

 


Distribuie articolul:

7 thoughts on “Slobozia NU va intra în CARANTINĂ, ci doar SE ÎNĂSPRESC Măsurile!

 1. Haida-de! Cum persoanele nevaccinate nu mai au voie dupa ora 20 ? Asta nu e discriminare? Virusul se raspandeste pe timpul noptii? Ziua e inofensiv? Masuri de kko, cu toata dragostea…. Control pe strazi? Inchizitia reloaded? Ia mai duceti-va…..

 2. Doamna Ionica, de ce imi cenzurati postarile? Nu am si eu dreptul ca nevaccinat sa postez cate ceva? Caci mai este putin si ajungem cu stelutele pe piept, precum erau marcati unii cu cateva decenii in urma…. Sau – probabil- sunteti duplicitara cu aceasta campanie fortata a vaccinarii….

  1. Nu v-am cenzurat, ci doar NU am avut timp să văd comentariile şi să le aprob vizualizarea de către public. Iată, vi le-am lăsat să circule…!

 3. A venit Soare pe strada noastră, cu terasă pe domeniul public, cu muzică la maxim 2-3 seri toată vara, cu miros de grătar si fum in apartamente, chiar dacă legea interzice incingerea grătarelor intre blocuri.
  Așa Soare, mai bine nu.

 4. Este un abuz! Această administrație ”fără cap”, fără prefect, copiază fără discernământ așa zisele măsuri care au dus până la urmă la căderea guvernului. Da, guvern cu g, pentru că a încălcat toate regulile dreptului administrativ!
  Această măsură nu face decât să amplifice discriminarea între cei vaccinați și cei nevaccinați, care se pot manifesta la fel în această situație ”pandemică”. Toți pot contracta și răspândi virusul, dar conform acestei inepții, numită măsură de prevenție guvernamentală, doar cei nevaccinați sunt sancționați pentru că n-au răspuns cu supușenie imbecilității măsurilor fără logică și susținere științifică de carantinare, vaccinare, etc.
  Sper că cei cărora li se vor restrânge drepturile și libertățile fundamentale prevăzute de Constituție să acționeze în instanță, personal pe cei care semnează aceste ”ordine” sau ”măsuri”. De ce? Pentru că de cele mai multe ori aceștia se ascund în spatele instituțiilor pe care vremelnic, și de multe ori necalificat, le conduc!

 5. De cînd și pînă unde, voi, o mînă de analfabeți și penali, îmi restricționați mie dreptul la liberă circulație? Doar pentru că nu sînt la fel de dobitoacă precum voi, înguștilor la minte?

  Ia gîndiți-vă minți înguste, în minciuna asta de rahat a cazurilor din hîrtiile voastre date de teste neconcludente, dacă voi restricționați libera circulație, și unui părinte în vîrstă îi este rău, ce îi spui?

  Mai stai un pic cu infarctul ăla pînă la 5 dimineață, sau mai bagă-ți putin rinichii în lapte, ca nu am cum să ajung la tine, sînt niște criminali inconștienți care au mintea atît de scurtă încît nu gîndesc mai departe de marginea buzunarului lor.

  La asta nu v-ați gândit, așa-i?
  Întrebați un avocat, că mintea voastră bubuie, cum veți răspunde pentru asta!
  Nu am nevoie de răspuns, fiindcă de la oameni de nimic… aștepți exact asta

 6. Absolut niciun sens nu vad in restrictionarea circulatiei dupa ora 20:00. De parca am avea ce face în oraș in afara se plimbări, pe jos ori cu masina. Si ce, sunt mai mulți decat ziua ca sa împrăștie covid? Pe timpul zilei e o forfotă prin oras de numa.. stim doar sa copiem reguli stupide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.