Sitaru rămâne în P.N.L până…îşi face alt partid

Distribuie articolul:

Dintr-un comunicat de presă remis ziarului Ştirea aflăm că „Partidul Național Liberal Ialomița a luat act, în data de 1 martie 2016, de demisia domnului Nicolae Sitaru din funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Ialomița. Domnul Sitaru a fost ales pe listele API, propus de PDL Ialomița, la alegerile locale din luna iunie 2012. Conducerea organizației județene a PNL consideră că orice demisie este un act de voință unilaterală a celui care recurge la acel gest. Nicolae Sitaru rămâne membru al Partidului Național Liberal filiala Ialomița.

Contactat telefonic, pentru a avea posibilitatea să îşi exprime punctul său de vedere, domnul Nicolae Sitaru a precizat că decizia sa este una personală. A mai adăugat faptul că deocamdată va rămâne în PNL, dar deja a început demersurile pentru a pune bazele unui nou partid politic, numit Partidul Ialomiţenilor. Totodată a subliniat faptul că structura noului partid va fi definitivată până la alegerile locale din 5 iunie 2016. Din această afirmaţie a domniei sale am putea să credem că va intra în cursa electorală, alături de Partidul Ialomiţenilor, pentru Primăria Slobozia ori Consiliul Judeţean.


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Sitaru rămâne în P.N.L până…îşi face alt partid

 1. E adevărat ca vineri dimineață la 0.10 deputatul Gheorghe Tinel a refuzat sa prezinte permisul de conducere și sa fie testat alcooltest cind a fost surprins conducind cu 110 km/h în interiorul loc.Movilita ? D-nul comandant Stefu, nu procedați ca la Brașov ! Atenție !

 2. Am avut un comentariu la acest articol si a disparut.Ce norma /regula a fost incalcata ?
  Va rugam sa intelegeti ca nu toti putem fi prostiti de unul cu un caracter ca al actualului copres,tinel. Acest individ promite oricui,oricat,oricum, numai sa se vada mare pres si pe urma …potopul !
  Si da, se impune organizarea unui partid ce nu depinde de papusarii de la Bucuresti.

   1. Multumesc de precizare si va asigur ca mi-a intrat bine in cap. Sunt format sa respect , va pretuiesc implicarea si tocmai de aceea am intrebat de un set de reguli pe care nu vreau sa le incalc in dorinta de a-mi exprima parerea fata de individul parasutat de blaga. Demisia dlui Sitaru este o consecinta a dorintei nesabuite a tinelului de a se inscauna pentru a jongla cu resurse sau functii.
    Numai bine !

 3. Schimbarea partidului din care face parte nu cosmetiteaza caracterul lui Tinel Gheorghe!Ramane acelasi politruc calat pe functii si privilegii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *