Sindicaliştii din Sănătate, pichetează!

Distribuie articolul:

sindicate sanatateMembrii Federaţiei Sanitas din România au pichetat luni, între orele 10,00 şi 12,00, sediul Ministerul Sănătăţii din Bucureşti, solicitând în principal creşterea cu 10% a veniturilor în sănătate şi asistenţă socială, începând 1 iulie, şi aplicarea Legii 284/2010 în sănătate şi asistenţă socială, de la 1 octombrie. Potrivit unui comunicat al Federaţiei, printre revendicările sindicaliştilor se mai numără publicarea în Monitorul Oficial a Contractului Colectiv de Muncă pe sectorul sănătate şi activităţi sanitar-veterinare, dar şi deblocarea de urgenţă a posturilor vacante în sănătate şi asistenţă socială.
Calendarul de proteste a fost decis pe 13 iunie, de Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas din România.
„Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas, întrunit la data de 13 iunie 2014, a stabilit cu liderii din toate judeţele ţării să iasă în stradă pentru a-şi câştiga ‘meciul’ cu reprezentanţii Guvernului României prin: Ministerul Sănătăţii; Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Finanţelor Publice. Neonorarea revendicărilor transmise în repetate rânduri de către liderii Federaţiei Sanitas din România reprezentanţilor Guvernului României va duce la declanşarea acţiunilor de protest în toată ţara”, se arată în comunicatul Federaţiei Sanitas, publicat săptămâna trecută


Distribuie articolul:

10 thoughts on “Sindicaliştii din Sănătate, pichetează!

 1. @Mike. Nu cred că au uitat nici promisiunile u.s.l. dar, mai ales, nu cred că au uitat „reforma” p.d.l./u.d.m.r.. Ai pierdut pe cineva drag din cauza închiderii unor spitale, aşa de dragul „reformei”?! Eu, da. Aşa că nu-ţi permit să faci pe deşteptul, bătându-ţi joc de viaţa unor oameni bătrâni şi bolnavi, care nu au posibilităţi materiale pentru a satisface „nevoile” medicilor şi asistenţilor şpăgari.Hai sictir, măi nenorocitule!!!

 2. USL 2012:”Avem solutii la toate problemele romanilor produse de guvernele criminale Boc si MRU !” Si iata solutiile: teleguvernare, penalii cu staif psd-usl-usd aparati de Parlament, privatizari ratate una cate una, un milion de locuri de somaj, 35 de taxe si impozite noi, accize pe carburanti, R.Montana inchisa(cu risc pt stat de a pierde cateva miliarde de $ in instanta cu RMGC), cresteri permanente de preturi la gaze si en.electrica, imprumuturi masive(doar in primele 4 luni a.c.plagiatorul s-a imprumutat cu 8 mild.de E,pt pensii si salarii bugetare), renuntarea de catre (ni)micul Pitulescu la 300 milioane $ in favoarea KazMunaiGaz, Zero investitii(doar cateva panglici taiate la investitiile incepute si finantate in timpul lui Boc), mii de km de autostrazi pe hartie si zeci de milioane de euro cheltuiti pe proiecte nefezabile(vezi panglicarul Sova), legi care apara incompatibilii in fata ANI, poze ale mitomanului cu magarul lui Ghita, scaunul regelui Mihai, ruinele cetatii lui Decebal, cu Ianukovici si Putin la Soci etc,etc..

 3. @ munteanul. Tare şucărit tre’ să fi fost când ai postat trăznăile astea.
  N-am observat să aduci vreo critică infinitelor guvernări „Boc”, sau finitei guvernări a „unguentului”… Kobe. Mă bucur, totuşi, că în observaţiile tale faci referire la U.S.L., deci, ai inclus şi neprihăniţii liberali, gen Uioreanu, Stavarache şi alţi penali dovediţi.
  Că, deocamdată, madam Kovesi face uitate prin sertare plângerile depuse de guvernarea Ponta la adresa „excelenţilor” Videanu (s-ar putea să-l agaţe acum odată cu cercetarea lui Niculae referitoare la acordarea de preţuri preferenţiale pentru gazele naturale destinate firmelor patronului „ASTRA”), Berceanu, Udrea, Boagiu etc. (apropo, înainte de „etc.” nu se pune virgulă). În ceea ce priveşte apelativul cu care l-a gratulat drept comparaţie – eu o consider metaforă – Adrian Năstase pe Victor Ponta, acesta se referă la „micul TITULESCU”, ţinând cont de trăsăturile faciale ale fostului excelent ministru de Externe al României interbelice. Dar tu, cu gândul la poliţai, ai făcut marea confuzie cu generalul Pitulescu, alt penal sadea. Să fii mai atent, amice, chiar când vrei să dai cu barda, şi ai grijă să nu te răneşti.

 4. pt completa informare a lui@Sorin: (ni)micul Pitulescu este porecla, inspirata de altfel, data lui Ponta de „Academia Catavencu”, dupa evitarea intalnirii cu Victoria Nuland a plagiatorului care s-a ascuns(pitulat) in ceata(ca magarul lui Ghita)trezindu-se taman in Italia la cumparaturi,cu Daciana. Cat despre porecla cealalta si cine a fost Titulescu, multumesc pt osteneala,dar nu era nevoie. Prietenii au remarcat intotdeauna ca am o biblioteca suficient de ‘dotata’. Cat priveste virgula inainte de ‘ETC’: conform lingvistilor, specialiştilor, etc., etc., se pune virgula inaintea lui „etc.” atunci cand avem mai multi „etc.” unul dupa altul.
  Punem virgula in acest caz, deoarece etc. substituie parti de propozitie de acelasi fel aflate in relatie de juxtapunere (cand virgula realizeaza legatura dintre cuvinte). Lamurit?

 5. @munteanul. Când ai dreptate, ai. N-am fost atent la faptul că ai folosit de două ori „etc.”, eu „mergând” (greşit) pe „etc.” de la „etcaetera”.

 6. @Rorin. Fairplay-ul tau ma obliga sa recunosc ca au fost cateva postari ale mele in care ai avut perfecta dreptate cu virgula inaitea unui singur ‘etc’.

 7. Medici si asistente, daca-l prindeti pe ,,SORIN” sau nemurile lui la spital, dati-i cu Sictir nenorocitului! Trimiteti-l pe el si nemurile lui la spitalele deschise de mafiotii psd-unpr-pc!

 8. @ Mike. Neapărat revenirea ta îmi face plăcere, fiindcă n-aveam nici un dobitoc cu care să mă-ncontrez: cât de prost trebuie să fii, să postezi
  inepţiile pe care le susţii?! Măi cretinule, vrei să spui că nu există medici şi asitente şpăgari?! Îţi spun eu: toţi şpăgarii s-au transferat la spitalele DESCHISE de mafioţii menţionaţi de tine, venind din spitalele ÎNCHISE de dobitoci ca tine. Măi, voi ăştia cu gura puţind a băsău, chiar nu vedeţi în ce rahat sunteţi clănţănind întruna tot felul de rahaturi?! Înafară de a-ţi (aţi, după Videanu)etala prostia, mai ştii ceva?!

 9. @SORIN: In afara de a (ma) insulta, incepand cu postarea din 26.06.2014, mai stii ceva, psd-ist vopsit, imbatranit degeaba? Daca udmr a inchis niste unitati, iar psd+pc+unpr+pnl au mintit oamenii, cine este de vina?Oameni buni, este momentul sa va aduceti aminte de minciunile psd din 2012, ori de cate ori aveti de-a face cu spitalele! Sindicalisti din sanatate, dupa parerea insului ,,SORIN” sunteti cu toti niste spagari, este clar ca nu trebuie sa aiba de-a face cu voi! Ha, ha, ha! Acest ,,SORIN” afirma ca-mi bat jod de viata unor oameni DACA AMINTESC DE MINCIUNILE leprelor psd! Atasati-i voi epitetul care i se potriveste pensionarului psd- prost este prea putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *