Senator de …Ialomiţa a sărit din PPDD în PSD!

Distribuie articolul:

Senatorul Ştefan Stoica, medicul din Perieţi, cel ales pe listele PPDD ca să reprezinte judeţul Ialomiţa în Parlamentul României, a luat azi cuvântul în plenul Senatului, nu pentru a face vreun amendament sau o propunere menită a îmbunătăţi starea de sănătate a românilor (musiul face parte din Comisia pentru Sănătate Publică), ci pentru a-şi anunţa demisia din subţirelul grup parlamentar al PPDD şi intrarea lui în rândurile din ce în ce mai groase ale PSD-iştilor. Urrrraaaaa! (Aplauze puternice). Dacă vă întrebaşi sau mă întrebaţi ce a făcut stimabilul pentru ialomiţeni, de când a apucat pe drumul dus-întors Slobozia – Bucureşti, am să răspund cu mare sinceritate că nu ştiu. Nu ştiu, nu fiindcă n-aş fi vrut să aflu câte ceva din activitatea parlamentarului, ci doar din cauză că n-am avut timp deoarece fărădelegile veteranilor într-ale administraţiei publice locale „îmi ocupă tot timpul” cum e vorba aia…Cum, în tot acest timp, nici onorabilul domn’ doctor nu s-a prea forţat să transmită măcar un comunicat de presă din care să înţelegem şi noi pen’ce cheltuim purcoi de bani şi pentru ’mnealui, vin complet nepregătită în faţa dumneavoastră, a celor care, nădăjduiesc, aşteptaţi din partea mea „să-i trag un perdaf”, dacă nu pentru presupusa inactivitate, atunci măcar pentru „saltul calitativ” pe care l-a „executat” acolo, pe scena politică cea plină de astfel de „acrobaţi”…

(I.G.)  


Distribuie articolul:

5 thoughts on “Senator de …Ialomiţa a sărit din PPDD în PSD!

 1. TRĂDĂTORUL
  EU am votat PPDD ca sa nu mai iasă PSD-ul şi el ce face?
  nu am calificative pentru fapta lui…sper ca soarta să îi rezerve ceea ce merită

 2. Ăsta o avea cele două milioane de euro să le achite şefului său de la OTV VATICAN,via Preciziei din Bucureşti?! Şi când mă gândesc la nemernicii ăştia cu aere de incoruptibili, când îmi aduc aminte de emisiunile d-nei Tudor de la radio ăla cam pus, când îl avea invitat pe acest neica-nimeni de Perieţi, cum o făcea pe eroul judeţean doctoraşul cel viteaz, cum va modifica el modalitatea şi mentalitatea unora sau a altora de a face politică pentru cei ce i-au ales, şi … ales bules, praf s-a ales. Cine-şi mai aduce aminte, în urma acelei manifestaţii organizate cu ocazia „vizitei de lucru” a măscăriciului naţional, şoricelul vadimului, văzând cine a participat la acea mascaradă populistă, am avut o reacţie destul de dură, atrăgându-mi oprobriul multor postaci săraci, mai ales cu duhul. La ce ne puteam aştepta din partea unor chibiţi ai politicii româneşti de rahat?! Vă amintiţi cum unii se şi vedeau cu câteva mii sau zeci de mii de euro la teşcherea?! Doctoraşul de rahat trebuia să se înscrie în pesede pe „vremea” lu’ Geoană, alt puţopalmist care dădea cu euroii-n populaţie. La aşa popor, aşa conducător(i)!

 3. Numai si numai pentru proaspatul ,,MEMBRU” psd, Stenograma convorbirii Biden-Băsescu:

  Joseph Robinette Biden: Hello, Traiane dragă.

  Traian Băsescu: Cine e la telefon? Tu eşti, Angela? Ai grijă ce vorbeşti!

  Joseph Robinette Biden: Sunt eu, Joe!

  Traian Băsescu: Hai, noroc! Să trăieşti, Joe! Care-i problema?

  Joseph Robinette Biden: Uite de ce te-am sunat… A trecut pe la mine un băiat…

  Traian Băsescu: Victor Viorel.

  Joseph Robinette Biden: Exact. Veri nais. Foarte laikăbăl.

  Traian Băsescu: Da, da – sou chiut!

  Joseph Robinette Biden: Zicea că nu te cunoaşte.

  Traian Băsescu: România e o ţară mare, Joe. Nu ne putem şti toţi, unul cu altul.

  Joseph Robinette Biden: Mi-a adus nişte borcane cu dulceaţă preparată de soţie. Şi-a tras nişte poze cu telefonul la mine-n birou. L-am întrebat: Victore, ce vrei tu să faci cu România?

  Traian Băsescu: Şi ce ţi-a răspuns?

  Joseph Robinette Biden: Mi-a spus: s-o scap de Băsescu!

  Traian Băsescu: Parcă zicea că nu mă cunoaşte…

  Joseph Robinette Biden: Tocmai ăsta mi s-a părut că-i farmecul băiatului. Nu insistă prea mult pe aceeaşi idee. Business oriented.

  Traian Băsescu: Aha, chitit pe treabă.

  Joseph Robinette Biden: La breakfast se întâlnise cu nişte fete de la Motorola şi m-a rugat să pun o vorbă bună la firmă să-i dea telefoanele.

  Traian Băsescu: Ce ţi-a mai cerut?

  Joseph Robinette Biden: Mi-a cerut mai multe sonde de foraj. Spunea că românii abia aşteaptă să-şi câştige independenţa energetică – sunt mari manifestaţii de nerăbdare în toată ţara.

  Traian Băsescu: Ce ţi-a mai cerut?

  Joseph Robinette Biden: Mai nimic. Nişte tunuleţe cu apă, nişte lacrimogene pentru radicali, nişte bulane de bătut babe care încalcă proprietăţi private, know-how-ul la hot dogi… Mi-a mai cerut voie să recunoască Kosovo, în 2015…

  Traian Băsescu: Şi ce ţi-a mai cerut?

  Joseph Robinette Biden: Să-i ridic vizele.

  Traian Băsescu: Şi…?

  Joseph Robinette Biden: Şi i-am dat un autograf pe mingea de baschet.
  Ia zii, bai deputat transfug la psd, nu-i asa ca te bucuri de somerizarea oamenilor de la Chemgas?

 4. In campania electorala, am avut „onoarea” sa ma intalnesc cu el si cu „liota” care il insotea. Era cu Ionascu si cu alti sustinatori. Mi-a cazut greu stirea asta, dar nu m-a mirat apropae deloc. Intotdeauna am considerat ca o campanie electorala nu se face aruncand cu noroi in partidul aflat la guvernare. Facand comparatie intre ce spunea atunci si unde a ajuns acum, realizez cat de schimbator este omul nostru politic. Cat gir poti sa mai acorzi oamenilor politici daca ei se comporta asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *