Sediul nou al Primăriei Feteşti – cel puţin 200 de miliarde de lei vechi

Distribuie articolul:

* De mai bine de 6 (şase) ani, Primăria municipiului primaria fetesti vecheFeteşti nu mai are propriul sediu, activitatea edilului şi a celor peste 70 de angajaţi desfăşurându-se într-un bloc ce aparţine Căilor Ferate Române.
Ne place să credem că, sătui fiind să plătească atâta bănet în conturile CFR, consilierii locali ai municipiului Feteşti au votat implementarea proiectul „Demolare şi Construire Sediu Primărie Municipiul Feteşti”. Proiectul cuprinde desfiinţarea clădirilor existente în care a funcţionat primăria şi a anexelor care se găsesc, în prezent, pe suprafaţa destinată amplasării noului sediu care va avea structura funcţională D+P+1E+2E parţial” se precizează într-o postare pe site-ul instituţiei. Contractul de finanţare a fost semnat în data de 23.12.2014.
Valoarea totală a contractului de finanţare este de 20.136.302 lei, din care 18.321.287 lei reprezintă valoarea totală solicitată (fonduri de la bugetul de stat) şi 1.815.015 lei din bugetul local. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni. Cum va arăta, peste doi ani (?) sediul celui de-al doilea municipiu, ca mărime, din judeţul Ialomiţa? Va arăta bine. Cel puţin aşa ar trebui, ţinând cont că suma nu e deloc una mică, mai ales raportată la suprafaţă şi, nu în ultimul rând, la calitatea materiilor prime, materialelor, instalaţiilor electrice, sanitare, termice, etc, etc.
(I.G.)


Distribuie articolul:

One thought on “Sediul nou al Primăriei Feteşti – cel puţin 200 de miliarde de lei vechi

  1. Ghita Catrinoiu se zice ca ar fi afirmat ca banii nu sunt totusi suficienti.Probabil nu ajung si pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *