Se opreşte APA noastră cea …furnizată de URBAN

Distribuie articolul:

Din respect pentru informarea cetăţenilor, noi am ales să publicăm această informaţie care, printr-un comunicat remis doar presei de partid, nu ne-a parvenit.

„SC Urban SA Slobozia  aduce la cunostința consumatorilor faptul că în perioada marți 11 iulie ora 22:00 – miercuri 12 iulie ora 06:00 nu va furniza apă pe toată aria de operare Slobozia, Ciulnița, Cosâmbești, Mărculești, Scânteia, Iazu) întrucât se realizează lucrări programate pe rețeaua magistrală cu diametrul de 800 mm de distribuție a apei potabile.
Totodată vă informăm că în noaptea de luni 10 iulie – marti 11 iulie 2017 sunt posibile reduceri ale presiunii apei pe rețeaua de distribuție pentru o scurtă perioadă.
După reluarea furnizării apei pentru o perioadă scurtă de timp la consumatori poate fi constatată o crestere a turbidității apei.
Vă rugăm să luați maăsuri de stocare apă pentru perioada mai sus menționată. Ne cerem anticipat scuze către consumatori datorită discomfortului creat de această lucrare și vă informăm că vom lua toate Urban juristmăsurile necesare pentru micșorarea perioadei de oprire a apei.”

După ce, de ani de zile, bem apă îmbuteliată fiindcă prea puţini sunt cei care au încredere în analizele care dau ca potabilă apa furnizată de Urban, iată că aşa-zisul „operator” de apă-canal se-arată DEJA vulnerabil… Poate nu strică să reamintim faptul că Societatea Comercială RAJA Constanţa solicită Primăriei municipiului Slobozia, ca să preia aceste servicii, dar din motive meschine, S.C. Urban (această „gaură neagră” de tip public-privat) este preferata conducerii de partid şi de stat, DEOARECE…”prietenii ştiu de ce!”.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *