Se furnizează apă cu program în localitatea Dridu!

Distribuie articolul:

La nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Dridu, județul Ialomița, s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere semnificativă a consumului de apă. Având în vedere fenomenul de secetă accentuată înregistrat la nivelul zonei menționate și implicit o scădere a debitului de apă la nivelul surselor de captare subterană, nu se reușește realizarea stocului necesar pentru asigurarea furnizării apei potabile în regim continuu.

Astfel, începând de astăzi – 01 iulie 2024, până la data de 15 iulie 2024, abonații din localitatea Dridu, județul Ialomita, vor avea apă la robinete în intervalul orar 05:00 – 22:30, urmând ca pe timpul nopții să se refacă stocul de apă necesar zilnic.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Recomandăm populaţiei să utilizeze raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă. Folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei.

Utilizarea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilitate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!

Biroul de Comunicare


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *