Se extinde canalizarea în cartierul Bora. Deocamdată, numai pe hârtie!

Distribuie articolul:

* Peste un an şi jumătate s-ar putea să se şi taie panglica, dacă…! Dacă nu intervine ceva, desigur! Sau dacă „strategii” din PNL – Organizaţia Ialomiţa condusă de Primarul Soare, secondaţi de „băieţii deştepţi” din cadrul Primăriei Slobozia nu au interesul de a împinge darea în folosinţă a multora dintre lucră(tu)rile edilitar-gospodăreşti, undeva mai în „buza” alegerilor… Căci, cât mai e până la alegeri? Deja a trecut un an, nu? Şi până începe lucrarea la extinderea canalizării, până ce trec cele 15 luni, alegerile „bat la uşa” electoratului!        

La anul…? 

Aşadar, onorabilii consilieri locali au aprobat proiectul „Documentația tehnico-economică a obiectivului de investiții „EXTINDERE CANALIZARE MENAJERĂ, STRADA GENERAL MAGHERU – CARTIER BORA“ Municipiul Slobozia, Judetul Ialomița” – faza Studiu de fezabilitate.  Hotărârea nr. 215 din 31.08.2021 a fost emisă în baza votului consilierilor locali.   

Valoarea totală a investiției este de 278.422 lei (cu TVA), din care C+M 227.691,84 lei (cu TVA). Da, aţi citit bine! E vorba despre nici 3 (trei) MILIARDE lei vechi.  

Durata estimată de execuție a obiectivului de investiții este de 15 de luni.

Fiindcă este posibil să săriţi în sus de bucurie, că – poate – vă şi apucaţi să mulţumiţi conducerii de partid şi de stat, ne vedem nevoiţi a vă mai tăia din elan, precizând că, în fapt, este vorba despre o lungime de doar 320 metri liniari.

Şi că, din suma de-a dreptul ridicol de mică ce a fost alocată pentru nevoie cartierului, în ceea ce priveşte sistemul de canalizare, după ce se scad cheltuielile cu proiectul, cu avizeze şi-alte „alea-alea”, ca de fiecare dată, pentru lucrarea propriu-zisă rămâne o sumă ruşinos de modică!    


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *