Un ialomiţean fără boli asociate a decedat din cauza Sars-Cov-2

Distribuie articolul:

Autorităţile naţionale din domeniul sanitar sunt din nou puse pe jar după ce un bărbat de 41 de ani din Ialomiţa a decedat la mai bine de trei săptămâni după ce a prezentat primele simptome specifice Sars-Cov-2. Din primele informaţii acesta a revenit în România din Marea Britanie în data de 27 martie, fiind dus din aeroport direct la Institutul „Matei Balş” din Capitală pentru că era simptomatic în momentul aterizării aeronavei.

Tot în data de 27 martie acestuia i-au fost recoltate probe iar rezultatul pozitiv Sars-Cov-2 a venit în ziua următoare. De mai bine de 17 zile, adică din data de 30 martie 2020, acesta a fost transferat pe secţia Terapie Intensivă din cauza faptului că starea sa de sănătate s-a agravat, fiind necesară intubarea şi ventilarea mecanică.

În cursul nopţii de 16-17 aprilie acesta a pierdut lupta cu noul coronavirus, fiind declarat decesul cu numărul 398 de pe teritoriul României. Specialiştii sunt însă sideraţi pentru că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu era înregistrat ca având antecedente patologice cunoscute.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *