Salonul anual de carte. Intraţi şi aflaţi…!

Distribuie articolul:

Slobozia, Ialomiţa, 2019…                       biblioteca     

Salonul Anual de Carte, ediția XXVIII-a.

În cadrul acestuia sunt organizate expoziții de carte cu noile achiziții ale bibliotecii, întâlniri cu scriitori, oameni din diverse domenii ale culturii, editori, lansări și prezentări de carte, dezbateri și concerte. Potrivit tradiției, prima zi a fost biblioteca 2dedicată scriitorilor și editurilor din Ialomița. În acest an Salonul Anual de Carte și-a îmbogățit imaginea cu Expoziția de portrete, Laureații Premiului NOBEL Pentru Literatură, Marian Avramescu.
Aşadar, întreaga lună octombrie, Galeriile ARCADIA din incinta Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia, judeţul Ialomiţa vă biblioteca salonaşteaptă să participaţi la foarte multe întâlniri cu foarte mulţi autori şi critici de gen.

Biblioteca Judeţeană „ Ştefan Bănulescu” Ialomiţa reprezentată de doamna director Elena Balog este gazda grijulie care, an de an, se străduieşte să aducă în faţa cititorilor, cărţi, dar şi autori, şi critici literari, personalităţi care s-au afirmat bucurându-se de critici/cronici menite a suscita şi mai mult interesul marelui public. Având în vedere că anul 2019, este declarat Anul Cărții, vă Biblioteca Balogașteptăm cu drag să vă alăturați evenimentelor ce se vor desfășura pe tot parcursul lunii octombrie. Mulțumim tuturor pentru participare!” a transmis, pe pagina de socializare, conducerea instituţiei de cultură.

Iar nouă nu ne rămâne decât să ne găsim timp ca să fim prezenţi pentru a capta toată efervescenţa “muntelui” de cărţi scrise pentru minte, trup şi suflet!

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.