Şahiştii ialomiţeni – rezultate de excepţie la Constanţa

Distribuie articolul:

În condiţii de pandemie, într-o lume cenuşie şi plină de informaţii dintre cele mai sumbre, unii oameni reuşesc, totuşi, să dea Vieţii socio-cultural-sportive impulsul de care are nevoie pentru ca umanitatea să-şi găsească drumul către întoarcerea la normalitate.

În week- end sportivii de la secția de șah a ACS Satori Art din Slobozia au participat Constanța la turneul șahist „Cupa Unirii” organizat de Fianchetto Constanța.

Însoțiți de instructorul Nițu Daniel, au reușit și de această dată să demonstreze că efortul, antrenamentele și toată strădania lor și a instructorului, sunt încununate de succes.

Acest concurs a avut rezultate foarte strânse, fiecare partidă în parte, șapte le număr, fiind plină de surprize, suspans și  determinare.

Clasamentul final a fost decis în ultimă rundă, iar premiile obținute au fost:

Drăghici Matei Cezar – locul 2 (elo < 1600)

Dima Ioan Radu – locul 3 (elo < 1600)

Bobu Ștefan  Valentin  – locul 4 (elo < 1600

Chesaru Ioan Constantin – locul 1 (elo < 1300)

Arora David Narayan – locul 2 (elo < 1300)

Luntraru Gabriel – locul 3 (la 10 ani)

Mențiuni Oprea Ștefan Leonard şi Ionescu Mario Răzvan.

Daniel Nițu ne asigură că anul competițional este abia la început, iar rezultate de acest fel vor mai obține în următoarele competiții.

Prima competiție vizată este Openul Ialomițean de la Urziceni, în luna februarie, urmat în martie de Turneul Internațional de la Amara, organizat chiar de el.

Nouă nu ne rămâne decât să îl felicităm și să îi urăm succes!

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *