RAJA oprește, temporar, apa în municipiul Fetești!

Distribuie articolul:

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, județul Ialomița, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației de tratare.

În vederea realizării acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri – 24 aprilie 2024, ora 23.00, până joi – 25 aprilie 2024, ora 06.00 dimineața.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraș, Fetești Gară, Coloniști  și Vlașca.

Aceste lucrări sunt parte integrantă din CL 45 – “Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei. Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu,

Fetești, Țăndărei”, în valoare de aproape 60 milioane lei, derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul comunității pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții locuitorilor.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor” a mai transmis Biroul de Comunicare al Operatorului RAJA Constanţa. 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *