Radio CAMPUS – 20 de ani de activitate

Distribuie articolul:

 

17 iulie 1993 a fost prima zi de emisie. A fost primul post local de radio din Ialomiţa. Şi, până-n ziua de azi, a rămas primul în preferinţele radio-ascultătorilor.

La 20 de ani distanţă în timp, mulţi dintre cei care ştiu cât de important este să fii conectat la o sursă de alimentare a creierului şi a sufletului, atât cu cele mai noi ştiri şi informaţii de larg interes cetăţenesc, dar şi cu muzică de bună calitate, au fost nu numai prezenţi pe frecvenţa Radio CAMPUS ci şi acolo, în incinta Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” – locul unde-şi are sediul şi unde postul şi-a sărbătorit această încă adolescentină vârstă, deşi jurnaliştii sunt oameni care, zilnic, au dat şi continuă să dea dovadă de maturitate în abordarea subiectelor de presă şi nu numai. Oficialităţi, colaboratori, colegi de breaslă, prieteni, cu toţii au fost prezenţi, în ziua de 17 iulie 2013, începând cu orele 15;00, ca să participe la vernisajul expoziţiei de fotografie RadioComunitateaCampus şi, desigur, ca să ureze un sincer LA MULŢI ANI postului şi, deopotrivă, jurnaliştilor care, de 20 de ani, în fiecare zi fac eforturi – inclusiv financiare! – pentru ca noi, radioascultătorii postului, să fim şi informaţi, dar şi distraţi.  

   Colegi de breaslă cu jurnaliştii Radio CAMPUS, noi, cei de la ziarul Ştirea am fost alături de colegii noştri cărora le dorim să străbată şi pe mai departe calea undelor fără „furtuni” şi tot felul de alte vicisitudini ce se pot abate dinspre marea de politicieni…

LA MULŢI ANI, Radio CAMPUS!!!   

   


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *