PSD Ialomiţa întreabă PNL Ialomiţa …

Distribuie articolul:

Ce zic membrii marca(n)ţi ai PSD – Organizaţia Judeţeană Ialomiţa?  

Zic că Decizia Guvernului de numire în funcția de subprefect a unei persoane care nu are experiența MARIAN NEACSU presednecesară de a gestiona atribuțiile ce îi sunt conferite prin lege, chiar înaintea unui eveniment electoral major – alegerile parlamentare – este o decizie ad-hoc, luată fără explicații și fără argumente. Cunoscând că Instituția Prefectului este principala instituție cu rol de organizare și desfășurare a procesului electiv din județ, găsim această decizie ca fiind inacceptabilă care, denotă lipsă de considerație față de cetățeni și electorat. Considerăm că implicarea Guvernului tehnocrat în organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare ar trebui să fie tehnică, imparțială și nu o implicare partizană și politizată. Cu toate acestea, vedem că Premierul tehnocrat este susținut de Partidului Național Liberal, iar premierul la rândul lui numește prin Hotărâre de Guvern în funcția de subprefect pe soția unui candidat al Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare (și consilier județean). Toate aceste nereguli ne determină să ne întrebăm: Cât de legală este numirea soției unui candidat într-o poziție cheie, cu responsabilități legale în organizarea alegerilor electorale? Oare este morală această decizie? Favorizează un competitor electoral? Ar putea fi subprefectul în conflict de interese de la bun început?

Ce zicem noi, cei care ştim …cel mai bine rostul…!   

Zicem că, vreme de-atâta amar de ani, numai cine n-a ştiut, n-a zis şi nu zice că domn’ Costică Marin, cât a fost ditamai subprefectul, a tot „făcut şi-a dres” întru într-ajutorarea „tovărăşească” a membrilor PSD şi acoliţii lor! Şi mai zicem că, la o adică, activitatea acestui apolitic de „mâna a doua” nici nu prea şi-a făcut simţită prezenţa ca subprefect! Cine ştie ce-a făcut Costică atâta timp cât a fost de-a dreapta lui Gigi Petre? Nu că prefectul care este Gigi Petre ar fi făcut mai multe decât să participe la ridicarea steagului, la depunere de coroane şi la câteva şedinţe, parcă menite a-l ajuta să se mai dezmorţească prin ridicarea de la calculatorul pe care se joacă solitare! Deci, cine ştie? Domnul Marian Neacşu ? Domnul Victor Moraru? Ceilalţi, toti PSD-iştii? Atunci, să-i întrebăm ce calificare a avut musiu Costică atunci când a fost „uns” pentru ca să poată „penetra” toate „alea-alea” de prin Prefectura? La documente, mă refersubprefectul-costica, pişicherilor care vă gândiţi numai la prostii! Să nu-mi spuneţi că înainte de a fi subprefect, stimabilul a fost primar şi ştia cum se organizează alegerile, că mi-e că tocmai asta e „hiba”: că ştia CUM se organizează alegerile ! Că, la o adică, ce e aşa mare scofală să respecţi ad-literam metodologia desfăşurării scrutinului? Mai bine-ar recunoaşte PSD-iştii că „le-a cam intrat morcovul”, după ce-au văzut că li s-a cam stricat „fengşuiul” din Prefectura Ialomiţa, prin faptul că de-acum nu mai au „om de bază” înapoia aşa-numitei „funcţie apolitică” ocupată de subprefectul Marin Constantin. Faptul că a rămas acelaşi prefect, este o problemă de care, dacă nu vrea să pice din penibil în penal, însuşi Gigi Petre ar cam trebui să se ducă şi să lase funcţia aia în care „şade” de prea mulţi ani!!! P.S. Rog ciracii să nu facă taman ca toţi dracii, încercând a „băga băţul prin gard” şi susţinând că PNL ne plăteşte ca să „băgăm în cerneală” PSD. Nu de alta, dar dacă ar fi aşa, nici nu publicam, integral, comunicatul de presă transmis de către PSD!   

(I.G.)


Distribuie articolul:

3 thoughts on “PSD Ialomiţa întreabă PNL Ialomiţa …

  1. Ciudat ca nu ati pomenit nimic de Tinel Gheorghe, favoritul dvs…Compromisi sunt toti , indiferent de culoarea politica.A afirma ca unii sunt mai altfel decat ceilalti este o utopie. Parerea mea.

  2. Mda, io cred că-i legală numirea asta, poate chiar mai în litera legii față de numirea lui Costică. 😉 Altfel, nu tu , cu tot PSD ul l-ați confirmat pe Cioloș PM, Marian Neacșu? Păi, dacă tot bate câmpii Tinel, cu conferințe penibile, de ce să n-o facă și Neacșu?Ce ipocrizie…după ce știm toți cum l-ați făcut pe Costică foncționar public și subprefect…să vii și să ne întrebi dacă-i legală numirea lui Manea? Rușinică, bre..psdiștilor !! Vă faceți de cacao cu vrăjelile astea…mai bine prezentați programele alea cu dezvoltarea, încrederea, că sună frumos! Iar doamna Manea…cred că-i mai psdistă decât Costică:)))))))))))) Parcă văd c-o păstrați subprefect, dacă faceți guvern cu ALDE…sau poate cu PNL, după ce primiți un nou ”to do list”!

  3. Intr-un judet ca acesta condus de PSD de 26 de ani, li se pare ceva normal sa tina pe functie 4 ani un om ilegal, iar cand se rectifica asta intr-un mod Total legal ei se sesizeaza caci li se pare anormal!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *