Proxeneți reținuți

Distribuie articolul:

* Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională, specializată în comiterea infracţiunii de proxenetism. Patru persoane au fost reţinute. La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Slobozia şi Perieţi, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale bănuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism.
Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2014, mai multe persoane ar fi constituit o grupare infracţională, având ca scop îndemnarea şi înlesnirea practicării prostituţiei de către mai multe tinere, pe teritoriul Marii Britanii şi Germaniei.
Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore 4 persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani, toţi din municipiul Slobozia, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentate parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi D.I.P.I..


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *