Primarul Mocioniu are şi el consilieri „personali” bine plătiţi!

Distribuie articolul:

România este, nu numai plină de birocraţi (care plimbă hârtii, de multe ori, de-o necesitate scornită de „băieţii deştepţi” ca să aibă şi ei unde să-şi angajeze rudele, ţutării, amantele şi tot felul de „curve politice”), ci şi de revoltător de mulţi consilieri. Consilieri locali, judeţeni, şi „personali”. Cei ce au acest din urmă statut, şi-anume: consilieri „personali” sunt cei care îi sfătuiesc pe primari şi pe preşedintele Consiliului Judeţean.

Şi dacă săptămâna trecută vă spuneam că musiu Moraru – preşedintele CJI – are 4 consilieri pe care-i şi plăteşte bine, iată că azi a venit rândul primarului care este Mocioniu, să fie „încondeiat” că îşi permite să cheltuiască banii publici pe răsplata consilierilor „personali”. Ca şi Victor Moraru şi, desigur, toţi preşedinţii/primarii, indiferent de culoarea politică a partidului care i-a cocoţat în fruntea UAT-urilor, şi Adrian Mocioniu, şi-a plătit consilierii „personali”, cu sume deloc modice din bugetul aflat pe mâna lui! Spre exemplu, anul trecut, Mocioniu a „tocat” fix 112.256 lei. În lei vechi, această sumă înseamnă peste 1,1 MILIARDE de lei. Cine sunt consilierii care, după măririle salariale din acest an, vor câştiga chiar mai mult decât atâta bănet? În ordinea expunerii lor pe răspunsul la întrebarea noastră adresată pe acest subiect de presă, consilierii sunt :Adrian Mocioniu

– pentru relaţia cu presa – Stoica Adriana;

– pe probleme de patrimoniu – Ciripan Valeriu;

– pe probleme de gospodărie comunală şi administrare a domeniului public – Ştefan Teodor;

– pentru reparaţii străzi/drumuri – Drăguţ Adrian;

Pentru cei care nu ştiu, facem precizarea că DADP este o structură bugetofagă, cu aproape 200 de angajaţi, condusă de directorul Roşca.Mulţi dintre cei ce văd şi dincolo de aparenţe se-ntreabă de ce era nevoie să-l ţină TOŢI PRIMARII pe Ştefan Teodor (zis şi „câine roşu”) chiar şi după ce n-a mai fost director al DADP? Unii zic că „bătrânul” ştie multe şi s-a impus în funcţia de consilier „personal”! Alţii zic că „nimeni nu face şi desface mai bine ca el”! Nu stăm acum „să despicăm firu-n patru” şi mai facem o precizare: pentru domeniul „relaţii cu presa”, nu sunt alţi angajaţi, în alte birouri, care ar putea presta această muncă. Aşa că am putea înţelege că e bine să se consulte şi primarul cu cineva, în materie de transparenţă/popularizare a „faptelor de vitejie” ce-i poartă numele până în „mijlocul maselor largi populare” pe care mizează să-l (re)aleagă primar! Şi dacă despre domnul Ciripan, nu mai vorbim, ca să nu-l jignim, despre domnul Drăguţ, ce să vorbim dacă hanbar n-avem cine e, ce competenţe are şi de ce ŞI EL se ocupă de ceea ce se mai ocupă şi Roşca, şi atâţia alţi şefuleţi din DADP – Primăria Slobozia?

IONICA GHINEA


Distribuie articolul:

One thought on “Primarul Mocioniu are şi el consilieri „personali” bine plătiţi!

  1. Domnul primar stie background ul acestor consilieri? Pana la urma si ei sunt platiti din bani publici, ar trebui sa existe oameni cu o oarecare pregatire, moralitate… Si asta o zic pntr ca dommnul consilier Dragut nu e tocmai usa de biserica, berile pe care le bea in spatiul public alaturi de fratele lui geaman, linistea publica pe care o deranjeaza, semintele care sunt sparte frecvent tot in spatiul public, nu mai zic de limbajul pe care il foloseste plus tupeul incredibil de care da dovada daca indraznesti sa suni organele abilitate si faptul ca se ,, da mare,, de functia pe care o mare, ma face sa cred ca primaria Slobozia nu e altceva decat o adunatura de cocalari si …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *