Primarul care „s-a ajuns” mai marele peste toţi primarii oraşelor din România

Distribuie articolul:

Şi dacă în urmă cu 3 zile vă scriam despre averea lui, fiindcă ne facem bine meseria, azi n-avem cum să nu titrăm şi despre bucuria lui datorată faptului că în ziua de 11.02.2015, onorabilul s-a aflat la Bruxelles, în Parlamentul European, participând la şedinţa Comitetul Regiunilor din Europa!
„Pentru 5 ani voi fi reprezentantul României la Comitetul Regiunilor din partea Asociaţiei Oraşelor din România. Le mulţumesc colegilor primari ca au avut încredere în mine şi voi face totul ca să reprezint România cât mai bine !”. Asta transmite concetăţenilor săi, edilul-şef al aşa-zisului oraş Amara.

Mulţi ştiu că, în realitate, Staţiunea Amara mai este vizitată DOAR fiindcă, în România, bătrâneţea este subvenţionată. An de an, din bugetul Casei Naţionale de Pensii sute de miliarde de lei vechi ajung în conturile Hotelurilor în care se practică şi tratamentele balneare şi de recuperare, nu numai nunţi, botezuri şi tot felul de întâlniri ale politicienilor. Mai nou, iată, primarul şi consilierii locali cheltuiesc banii publici şi pe tipărirea unor calendare, pe care el şi-ai lui şi-au postat mutrele, mizând pe faptul că oamenii vor să-i moraru cel ales 2 avadă în casele lor, în birourile lor, şi oriunde se mai atârnă sau aşază „la loc de cinste” asemenea evidenţe ale trecerii timpului. Însă puţini au habar despre sumele de-a dreptul revoltător de mari pe care Moraru le-a „tocat” , mai puţin pentru dezvoltarea infrastructurii localităţii, şi mai mult pe spectacole şi tot felul de (a)menajări, cea mai controversată fiind cea a hectarelor ce formează imensul parc, cel pentru care acum vreo 3 – 4 ani, don Moraru a cheltuit o căruţă de bani, cei peste 170 de MILIARDE de lei vechi fiind bani, nu glumă, chiar şi pentru cei ceva mai deprinşi a vehicula cu sume mari de bani. Într-adevăr, banii au provenit din fonduri europene. Dar asta nu înseamnă că nu-s tot bani publici şi că toată lumea nu trebuie să vadă şi dincolo de aparenţe. Aparent, sigur că Parcul acela arată ceva mai îngrijit decât înainte de a fi accesate fondurile europene. Însă cei ce ştiu că, imediat după finalizarea perioadei de graţie impusă de Contractul de finanţare, întreţinerea acestuia va trebui realizată cu banii din bugetul local, n-au cum să nu se îndoiască de eficienţa strategiei politico-administrative, cea care a stat la baza unui asemenea proiect.
Asta, aşa ca să dăm numai un exemplu de „obiective de investiţie” care l-au făcut pe Moraru să ajungă – iarăşi ! – primarul localităţii care, la felul cum arată, mai ales ca dotări edilitar-gospodăreşti, nu merită să poarte denumirea de oraş. Cu celelalte – multe! – exemple, ne rezervăm plăcerea de a ne „lupta” pe parcursul anului în care, iată, Moraru „s-a ajuns” mai mare peste toţi primarii oraşelor din România. Deocamdată, facem „valuri” pe site-ul ziarului şi pe pagina de facebook, gândindu-ne că această ştire ar putea fi preluată de mai mulţi jurnalişti şi, astfel, îl facem şi vedetă!


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Primarul care „s-a ajuns” mai marele peste toţi primarii oraşelor din România

  1. Am incercat din greu sa ma abtin la a comenta alegerea domnului… in acest comitet insa nu am putut. Ca sa-l citez ….”si femeia de serviciu de la sediul AOR ar fi fost aleasa daca se ducea la Bruxelles”. Pe ce se bazeaza afirmatia? Pe urmatoarele:
    – conform algoritmului european, Romania are alocate 15 locuri de membri titulari in acest comitet si 15 supleanti;
    – AOR -ului, asociatie reprezentata de domnul V., i-au fost alocate 3 locuri. Cati reprezentanti credeti ca s-au deplasat la Bruxelles din partea AOR? Eu am auzit ca doar 3. Deci, a alergat de unul singur si era culmea sa nu fie ales.
    – ca sa vedeti cat de important este acest comitet: din el a fost ales sa faca parte inclusiv onor presedinte de CJ, domnul Ciuperca Silvian (cred ca alegerea s-a facut in lipsa deoarece era cu treburi pe la Bucuresti….sic.)

  2. PRIMARIILE PSD TOTAL IN DEFEVOAREA CETATEANULUI PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE –A se observa faptul ca in primaria comunei Dridu,jud Ialomita,nimic nimic nu functioneaza.Incepand de la Primar,Secretar,Consilieri Locali,Birouri petitii. Adevarul este ca la nivel de comuna nimic nu merge.Primarul si secretarul acestei comune se cred dumnezeii pe pamant ,au devenit de neatins. In aceasta primarie daca faci o petitie nu este inregistrata ,Daca faci sesizare prin posta electrionica dureaza circa 30 – 40 zile pentru a fii inregistrata petitia. Si numai atunci cand dai telefon si precizezi,,Aloo primaria Dridu ,am facut o petitie,o sesizare va rog printati si dati mai departe. Cam asa stau lucrurile la Primaria Dridu… Mai mult va rog cititi NOTA DE CONSTATARE nr.2471 / 19.02.2015 PREFECTURA jUD. ILALOMITA … Nu de alta pentru ca in urma acestei note se precizeaza clar de COMISIA DE DISCIPLINA – De unde asa ceva ? Care Comisie de disciplina ? Cand,unde ? NICIODATA ! POATE PESTE VRE-O 2 ANI ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *