Primăria Ţăndărei – investiţii realizate şi cu ajutorul CJI

Distribuie articolul:

Luna aceasta, primarul oraşului Ţăndărei, domnul Cristi Roman, împreună cu președintele CJI, domnul Marian Pavel au semnat contractul de finanţare în valoare de 450. 000 lei, prin care se asigură cofinanţarea la repararea infrastructurii rutiere în oraţul Ţăndărei!

Asta, după ce, luna trecută, s-a semnat contractul pentru realizarea proiectului ,,Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei pentru Primăria oraşului Ţăndărei”, prin care comunitatea a primit finanţare nerambursabilă în valoare de 5.207.707 lei, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Oraşul pare să înceapă a-şi schimba înfăţişarea, nu numai datorită faptului că, de ceva vreme, a început să beneficieze de Fonduri europene alocate pentru modernizarea străzilor, ci şi datorită faptului că s-au diversificat Hotărârile privind investiţiile.

Exemplificăm: În şedinţa Consiliului Local, aleşii pe listele partidelor au hotărât că proiectul propus lor, spre aprobare, de către primarul Cristi Roman este unul sustenabil şi, mai ales, necesar.

Aşa că, în oraşul Ţăndărei vor fi construite alte 4 (patrui) locuri de joacă pentru copii.

Conform documentelor „cele patru locuri de joacă avute în vedere sunt situate în zona blocurilor 160, blocul 409 – 2 locaţii, respectiv grădiniţa”.

Suprafaţa fiecărui loc de joacă variază de la 150 la 450 mp. Se estimează că numărul de utilizatori va fi de 300 persoane. Deocamnadă, aşa cum se obişnuieşte, a fost supusă aprobării consilierilor aşa-numita „ Temă de Proiectare” .


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *