Primăria Feteşti şi reabilitarea Grădiniţei…

Distribuie articolul:

„Primăria Municipiului Fetești a finalizat, utilizând fonduri guvernamentale, cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, proiectul « Reabilitare Gradinița cu program Fetesti gradinita prelungit Albă ca Zăpada »

În cadrul acestor lucrări s-au reabilitat/înlocuit instalațiile sanitare, termice și elecrice.
A fost montat parchet în sălile de clasă, în locul linoleumului rupt din loc în loc în care se puteau împiedica copiii. Au fost reabilitate bucătăria și magazia de alimente în vederea pregătirii în condiţii mai bune a hranei. Au fost reabilitate încăperile unde se află centrală termică, cabinetul medica, spălătoria. De asemenea , a fost amenajată cancelaria pentru cadrele didactice și alei în incinta grădiniței. Primăria Municipiului Fetești va continua să investească în educaFetesti 1ție, ea reprezentând unul dintre pilonii pe care care se sprijină viitorul municipiului” .

Aşa îşi prezintă edilul-şef „realizările măreţe”.Chiar dacă ştim că stimabilul mai şi cheltuie purcoi de bani plătind presa de partid să-l înfăţişeze ca pe un mare gospodar, de dragul meseriei şi al cititorilor ziarului Ştirea, titrăm şi noi, precizând şi că valoarea proiectului este de 549.594 lei. Adică, peste 5, 5 MILIARDE lei vechi. O fi mult, o fi taman cât face, o fi chiar puţin, nu discutăm azi, în speranţa că se va găsi vreun consilier local să „crâcnească” în faţa plenului Consiliului Local al municipiului! Nu de alta, dar ceea ce se vede-n pozele expuse într-o postare pe facebook, poate da naştere cârcotelilor, măcar pe segmentul aprecierii esteticului sălilor proaspăt utilate şi dotate, comparativ cu ceea ce vedem prin alte Grădiniţe, mai ales cele „de-afară”.    Fetesti mobilitate

Părerile oamenilor sunt împărţite…

La fel ca banii pe care primarul îi are de cheltuit. Şi-i cheltuie! Cu firmele de casă sau „pe bune”, aproape că nu mai contează! Căci, spun unii, din moment ce, iată, ceva-ceva se face, ce rost mai are să te-apuci să critici, în loc să fii mulţumit şi să-l feliciţi pe domn’ primar?! Ba, chiar să-l şi realegi! Căci, cât mai este până la alegeri, nu? Multumim pentru informarea faptului ca Primăria tocmai a deturnat 115.000 Euro pentru o renovare de toată jena și finanțarea viitoarelor campanii electorale marca #PSD ripostează Dorian Stefan, în faţa părerii doamnei Iulia Peete, cea care susţine că Toate mai sus sunt idei bune însă nu se poate face totul odată. Mai bine gândim constructiv. Şi primăria nu se laudă ci justifică utilizarea banilor publici ceea ce şi de fapt este datoria tuturor instituţiilor publice TRANSPARENŢA!…esteCL FETESTI informare nu laudă. Preferaţi să nu stiţi ce face Primăria cu banii voştri? Ca şi plătitor de taxe, personal, aş vrea să ştiu exact ce desemnări au fondurile de proiecte sau bani publici”. Sigur că ne-am putea interesa şi, desigur, am putea afla cine anume, ce firme au furnizat toate câte s-au cumpărat pentru ca acest imobil să fie reabilitat! Şi, mai mult ca sigur am avea şi unele bănuieli legate de preţul corect cu care s-au achiziţionat toate cele! Doar că, la ce bun, câtă vreme ştim cu toţii că în actele financiar-contabile se petrec „permutări şi aranjamente”, dar ele pot fi dovedite ca fiind legale, chiar dacă uşor imorale, nu? Aşa că, iată, ne rezumăm la a publica ceea ce oamenii primarului au publicat, iar simpatizanţii PSD au aplaudat!

Citește și articolul:   Academia Navală "Mircea cel Bătrân" - la ceas de sărbătoare

Distribuie articolul:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *