Precizări IPJ Ialomiţa. 20 dintre zecile de participanţi la înmormântare au fost identificaţi

Distribuie articolul:

* Ziarul Ştirea a publicat un articol despre încălcarea legilor prin depăşirea cadrului legal stabilit prin Ordonanţe Militare emise în timp de pandemie. Acolo, în articolul pe care-l puteţi citi pe site-ul www.ziarulstirea.ro la adresa https://ziarulstirea.ro/inmormantarea-cu-zeci-de-participanti-de-la-barbulesti-necesita-sanctiuni-din-partea-m-a-i/ , deputatul Tinel Gheorghe – intervievatul ziarului pe acest subiect, făcea referire, în special, la Poliţia şi Jandarmeria Ialomiţa, instituţii cărora le şi cerea să prezinte un Raport cu privire la ceea ce s-a petrecut, de fapt, în comuna Bărbuleşti. După apariţia articolului, prin doamna Ludmila Dascălu – subinspector de poliţie şi purtătorul de cuvând al IPJ Ialomiţa, domnul Cristian IVAN, comisarul-şef al IPJ Ialomiţa, ne-a transmis acest punct de vedere, oficial, pe care ne facem datoria să-l publicăm.

 „Urmare a postării pe o rețea de socializare, în legătură cu o înmormântare ce a avut loc în data de 29 aprilie în comuna Bărbulești, facem următoarele precizări:
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că în ziua de 29 aprilie prin localitatea Bărbulești a trecut un convoi funerar  format dintr-un camion (care transporta cosciugul) și mai multe autoturisme.
Au fost identificate 20 dintre persoanele participante și sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare.
De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun
.” 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *