Pompierii ialomiţeni DONEAZĂ

Distribuie articolul:

* Sânge de salvator pentru cei aflați în nevoie

Ca urmare a unei solicitări a Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița, în care eram informați cu privire la faptul că, în această perioadă, instituția în cauză se confruntă cu o colectă scăzută de sânge, ne-am oferit sprijinul în vederea reîntregirii stocului necesar salvării pacienților din pompieri fbunitățile sanitare.

Astăzi, caravana mobilă a Centrului Județean de Transfuzii s-a aflat la subunitatea noastră din municipiul Fetești, unde cadrele ISU Ialomița s-au supus procedurii de colectare de sânge pentru pacienții aflați în suferință. Misiunile noastre, ca și cele ale Centrului Județean de Transfuzii, au caracter preponderent umanitar, și, de aceea, nu puteam răspunde decât afirmativ pompieri sange 2solicitării venite din partea conducerii centrului.

Pe data de 20 septembrie, salvatorii Gărzii Slobozia și cadrele din sediul administrativ au participat la donare, iar în data de 02 octombrie a fost rândul celor de la Detașamentul Urziceni.

Din motive obiective (fie din cauza faptului că se aflau în serviciul de permanență, ori au efectuat anumite vaccinuri periodice obligatorii), o parte din efective nu s-a putut prezenta la acțiune la datele stabilite anterior. De pompieri sange 3aceea, ei se vor deplasa și în perioada următoare la sediul centrului în același scop.

Ne dorim să fie cu folos pentru pacienți această colectă de sânge, și apelăm, prin gestul nostru, la conștiința fiecărui cetățean, să ne urmeze fapta.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *