Pompierii donează sânge. Să urmăm exemplul lor!

Distribuie articolul:

Printr-un Comunicat de presă, ISU Ialomiţa precizează că în urma unei solicitări venite din partea Centrului Judeţean de Transfuzie Sanguină, pompierii ialomiţeni se vor mobiliza pentru a-şi ajuta donare singesemenii printr-un act benevol, venind în sprijinul celor care au nevoie de sânge.
Pompierii au înţeles că pot salva o viaţă nu numai prin intervenţiile la care sunt solicitaţi zi de zi, ci şi printr-o simplă donare de sânge, astfel că, în zilele de 21, 27 şi 28 octombrie a.c, aceştia se vor deplasa la centrele de transfuzii din Slobozia, Urziceni, Ţăndărei şi Feteşti.
donare singe 3Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa răspunzând şi în anii trecuţi solicitărilor Centrului Judeţean de Transfuzie.
Pompierii ialomiţeni îi îndeamnă pe toţi cetăţenii să se alăture prin voluntariat acestei campanii umanitare, conştienţi fiind că prin acţiunea lor se poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *