Pompierii, cu şenilată la pacienţi

Distribuie articolul:

Din cauza drumului devenit impracticabil în urma căderilor masive SMURD si pompierii 2de zăpadă, pompierii ialomiţeni au fost nevoiţi să folosească o şenilată pentru a ajunge în localitatea Movila, unde două persoane necesitau dializă şi o alta acuza dureri abdominale. Prima solicitare a fost primită ieri, în jurul orei 12.50, când un bărbat în vârstă de 70 de ani nu a putut ajunge la centrul de dializă din municipiul Slobozia.
De la reprezentanţii Biroului de presă am aflat că pompierii ialomiţeni s-au deplasat până în localitatea Platoneşti cu o autospecială de transport victime multiple, iar următorii 9 km, pânăSMURD si pompierii 3 în localitatea Movila, au fost nevoiţi să îi parcurgă cu o şenilată, primită de la ISU Harghita. În scurt timp, bărbatul a fost preluat și transportat până la autospeciala de transport victime multiple, iar în jurul orei 17.00 a fost predat la centrul de dializă.
O altă solicitare a venit în jurul orei 18.25, de la o femeie în vârstă de 79 de ani, din aceeaşi localitate, care necesita dializă. Pompierii au reuşit cu ajutorul şenilatei să ajungă în localitatea Movila, de unde au mai preluat şi un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care acuza dureri abdominale şi vărsături. Aceştia au fost transportaţi până în localitatea Platoneşti, de unde au fost preluaţi de un echipaj SMURD şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *