Poliţiştii ialomiţeni au dat amenzi „la greu”

Distribuie articolul:

* Poliţişti din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenaţi în acest sfârșit de săptămână, 03 – 05 martie a.c., în executarea unei serii de acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din judeţ.

Pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale. Au fost verificate 88 de societăți comerciale, peste 1.300 de persoane legitimate și 1.058 de autovehicule controlate, pentru abaterile constatate fiind aplicate 462 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 128.000 lei. Din totalul amenzilor, 400 de sancţiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 58 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, și 4 la alte acte normative. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 22 de certificate de înmatriculare.

 


Distribuie articolul:

One thought on “Poliţiştii ialomiţeni au dat amenzi „la greu”

  1. Domnilor eu sunt zâna cea buna ca scap de amenzi și datoriile din primarii.fac chitanțe false, sunt expert,am experienta În domeniu și ma găsiți la politia locala tandarei.apelati cu încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *