Poliţia Rutieră Ialomiţa DE CE nu consideră că trebuie să … ?

Distribuie articolul:

...Să modifice ceva în starea actuală a circulaţiei pe unele dintre arterele rutiere ale municipiului Slobozia? Căci, iată, ne spune chiar ISU Ialomiţa că în același loc s-au petrecut două accidente rutiere, în mai puțin de 24 de ore…

Conform comunicatului de presă, evenimentele s-au produs în municipiul Slobozia, la intersecția bulevardului Chimiei cu varianta ocolitoare a orașului.„Primul apel a fost primit la dispeceratul 112 sâmbătă, 21.10.2017, la ora 16.05, în urma coliziunii dintre două autoturisme. În una dintre mașini sa aflau 3 pasageri care au suferit vătămări corporale. Echipajele de prim ajutor, prim ajutor și descarcerare, precum și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit pentru salvarea victimelor. Astfel, unei tinere de 20 de ani i-a fost acordat primul ajutor și a fost transportată la spital cu ambulanța SMURD, iar un alt tânăr, în vârstă de 18 ani a fost preluat și transportat la unitatea spitalicească din Slobozia cu o ambulanță a S.A.J. Șoferul mașinii, rănit ușor, a refuzat transportul la spital. O a treia mașină a fost acroșată ca urmare a impactului, însă nu au mai existat alte victime. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs a doua zi, la ora 11.00, între alte două autoturisme, având ca rezultat două victime, bărbați de 41, respectiv 46 de ani. Pentru persoana de 46 de ani s-au întreprins manevre în vederea descarcerării dintre fiarele mașinii avariate și a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Și cel de-al doilea rănit a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital, transportat de un echipaj al S.A.J.”. Ştiind că, nu cu mult timp în urmă s-au petrecut alte accidente (la celălalt capăt al oraşului, la ieşirea spre Constanţa, în dreptul Podului de peste râul Ialomiţa), şi-acestea reclamând nevoia de a fi realizat un SENS GIRATORIU sau de a se realiza alte investiţii în domeniul rutier, sigur că mulţi dintre conducătorii auto cer IPJ Ialomiţa şi, nu în ultimul rând, Primăriei Slobozia să facă în aşa fel încât Politie Goaga sef  SPRsă nu li se mai pară că SPR este activ doar când vine vorba să dea amenzi, stând „la pândă”.

         P.S. În chiar timp ce postam această ştire, am aflat că un alt accident rutier s-a petrecut. Deci, în două zile, trei accidente. Toate pe B-dul Chimiei , colţ cu VARIANTA (şoseaua de centură a oraşului), astfel făcând ca îngrijorarea să fie flancată de stări precum surescitarea atitudinii civice şi, desigur, acutizarea/cronicizarea deteriorării încrederii în „Organ”, domnule Goagă. Sau nu mai sunteţi dvs şeful SPR ?


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.