Poliţia Locală Slobozia aduce un ultim omagiu colegului din Piteşti

Distribuie articolul:

Poliţia Locală Slobozia este în doliu după ce unul dintre colegii lor din Piteşti a fost atacat de un cetăţean cu 15 minute înainte de a ieşi din tură. După o luptă între viaţă şi moarte timp de mai bine de două săptămâni, colegii din cadrul Poliţiei Locale Slobozia anunţă cu regret faptul că acesta nu a supravieţuit, în ciuda eforturilor medicilor care l-au operat şi au reuşit să îl stabilizeze, poliţistul local devenind ulterior conştient pentru aproximativ 48 de ore înaintea decesului.

Astfel, în data de 23 noiembrie, în semn de recunoştinţă pentru colegul lor, poliţiştii locali din Slobozia vor pune în funcţiune sistemele de avertizare acustice şi luminoase la ora 12:00.

„Poliţistul local a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieşi din tură, în data de 4 noiembrie, de către un tânăr de 20 de ani din Moşoaia, care deranja ordinea publică. În urma incidentului, poliţistul local a ajuns în stare gravă la spital şi s-a aflat în comă timp de două săptămâni.

Noi, polițiștii locali din România, suntem alături de familia greu încercată în aceste clipe şi de colegii din Poliţia Locală Piteşti, îndureraţi de pierderea unui om care a fost în slujba comunităţii timp de 16 ani.

În data de 23 noiembrie, timp de 5 minute începând cu ora 12:00, aducem un ultim omagiu folosind semnalele acustice şi luminoase de la autospecialele Poliţiei Locale pentru cel care a fost un bun prieten şi coleg.”


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *