Poliţia Ialomiţa ANGAJEAZĂ

Distribuie articolul:

* S-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. În această perioadă, sunt scoase la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa i-au fost repartizate    15 posturi pentru încadraipj-ialomitare din sursă externă.

Astfel, persoanele care doresc să devină ofiţeri sau agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat, în perioada 11 – 19 ianuarie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 17 martie 2018.  Din totalul celor 13 posturi destinate încadrării directe, 5 sunt de ofiţer în cadrul structurilor de ordine publică, financiar-contabilitate, relaţii internaţionale si  investigarea criminalitatii economice, iar 8 sunt de agent în cadrul structurilor de logistică, comunicaţii şi informatică, financiar-contabilitate, resurse umane şi ordine publică.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.il.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa în perioada 11 – 19 ianuarie  a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00. De asemenea, au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomita 2 funcţii de personal contractual – electrician auto şi zidar. Persoanele interesate de cele două funcţii de personal contractual se pot înscrie în perioada 11 – 26 ianuarie a.c., concursul urmând a fi susţinut în zilele de 02 şi 07 martie a.c.. Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.il.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.