Poliţia din Ialomiţa – şapte percheziţii, 5 persoane audiate, confiscate 11 kg de tutun

Distribuie articolul:

Conform cu informaţiile postate pe pagina de facebook a Inspectoratului Judeţean, în dimineața zilei de 22 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,  au descins la sediile unor oficii poștale și domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni pe linia prelucrării și comercializării de tutun neaccizat.

Cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale IPJ Ialomiţa a desfășurat o acțiune de amploare ce a vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni pe linia prelucrării și comercializării tutunului prin intermediul oficiilor poștale.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, polițiștii au descins la două locații din comuna Coșereni, la o adresă din municipiul Urziceni, precum și în alte 4 locații din București, Călărași și Ilfov, fiind efectuate percheziții atât la domiciliile unor  persoane fizice cât și la oficii poștale.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere 5 persoane.

De la locațiile vizate au fost ridicate aproximativ 11 kilograme de tutun pregătite pentru livrare prin intermediul serviciilor poștale, 160 de recipiente pregătite pentru operațiuni de prelucrare, 750 de tuburi pentru confecționat țigarete, cântare, precum și documente și înscrisuri ce pot avea legătură cu comiterea faptelor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *